Automobilio vairuotojui kelią užkirto traktorius

avarija mb
Praėjusį ketvirtadienį kelyje Šakiai–Slavikai ties Duobiškių kaime esančiu Siesarties tiltu traktoriaus vairuotojas galimai nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio automobilio „Mercedes-Benz“, kuris po smūgio buvo smarkiai apgadintas. D. Pavalkio nuotr.


Praėjusį ketvirtadienį, 14.50 val. Duobiškių kaime prie Siesarties tilto esančioje sankryžoje įvyko techninis eismo įvykis, kurio metu susidūrė traktorius ir automobilis. Įvykio metu buvo smarkiai apgadintas automobilis „Mercedes-Benz“, tačiau žmonės nenukentėjo.
 
Eismo įvykis įvyko kelyje Šakiai–Slavikai ties sankryža su keliu, kuris veda į Baltkojų kaimą. Įvykis atsitiko galimai dėl to, kad iš šio kaimo vedančiu žvyrkeliu į pagrindinį kelią įvažiavęs traktoriaus „Valtra“ vairuotojas, vieno vietinio stambaus ūkio darbininkas, galimai nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio lengvojo automobilio. Automobilis atsitrenkė į traktoriaus galinį ratą. Po smūgio buvo smarkiai apgadintas automobilio priekis, o traktorius vizualiai atrodė kaip nenukentėjęs. Laimei, automobilio vairuotojas nesužeistas. Abu vairuotojai įvykio metu buvo blaivūs, užpildyta eismo įvykio deklaracija.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px