Kriminalai (2010-12-03)

Vogė
Lapkričio 29 dieną Griškabūdžio miestelio Ryto gatvės gyventoja J. P. (gim. 1929 m) pastebėjo, kad iš jos sodybos nerakinto ūkinio pastato pavogtas elektrinis trifazis grūdų malūnas. Dėl vagystės padaryta turtinė žala. Turtas buvo apdraustas.

Lapkričio 29 dieną vagys įsibrovė į Kriūkų seniūnijos Joginiškių kaimo gyventojui K. B. (gim. 1957 m.) priklausantį karuselinės džiovyklos pastatą. Iš džiovyklos dingo 14 kW elektros variklis, elektros kabeliai, taip pat išardyti 75 bei 14 kW elektros varikliai. Dėl vagystės padaryta žala tikslinama.

Lapkričio 30 dieną gelgaudiškietis V. L. (gim. 1962 m.) pastebėjo, kad nuplėšus pakabinamą spyną, buvo įsibrauta į jam priklausantį garažą, esantį Gelgaudiškio miestelio Taikos gatvėje. Iš garažo ilgapirščiai pavogė benzininį motopjūklą „Husqvarna 254“, kompresorių. Taip pat iš garaže stovėjusio automobilio „Kia Carnival“ pavogta navigacinė sistema „Navio 4010“ bei automobilinis radijo imtuvas „AEG“.
 
Lapkričio 30  dieną Griškabūdžio seniūnijos Degutinės kaimo gyventojas J. L. (gim. 1954 m.) pastebėjo, kad nupjovus pakabinamą durų spyną, buvo įsibrauta į jam priklausantį garažą. Iš garažo pavogta elektros variklis, įvairūs raktai, grandininė kėlimo talė.

Lapkričio 30 dieną Gelgaudiškio seniūnijos Dabitų kaimo gyventojas A. V. (gim. 1950 m.) pastebėjo, jog pro išdaužtą priebučio lango stiklą buvo įsibrauta į vyriškiui priklausantį gyvenamąjį namą, esantį Suvalkiečių gatvėje. Iš namo vidaus pagrobta 15 butelių įvairių alkoholinių gėrimų, du dekoratyviniai peiliai.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px