Kriminalai (2011-03-29)

Išviliojo pinigus
Kovo 23 dieną šakietė O. G., gyvenanti Liepų gatvėje, policijai pranešė apie praėjusį pirmadienį įvykdytą apgavystę. Tądien, apie 9 val., į pareiškėjos namus užėjo nepažįstamas vyriškis, kuris, pasiūlęs pareiškėjai nusipirkti malkų, paėmė už jas 570 litų. Vyriškis išėjo pažadėjęs atvežti malkas, tačiau taip ir neatvežė, pinigų irgi negrąžino.

Vogė
Kovo 24 dieną,  apie pusę devynių ryto, lukšietis A. Ž.,  gyvenantis Ežero gatvėje, pastebėjo, kad išlaužus lauko duris, buvo įsibrauta į jo sodybos teritorijoje esantį garažą. Iš garažo vagys pavogė aukšto slėgio plovyklą “KARCHER HDS 695“.

Kovo 23 dieną, apie 19 val., gelgaudiškietė D. B., gyvenanti Lauko gatvėje, pastebėjo, kad iš  nerakinto ūkinio pastato, esančio pareiškėjos sodybos teritorijoje, buvo pavogti 5 rūkytos kiaulienos kumpiai. Be to, iš sodyboje stovėjusio traktoriaus „DT-14“ nerakinamo degalų bako išleista apie 10 l dyzelinio kuro.
 
Pasipriešino pareigūnams
Kovo 24 dieną, apie 14 val., Sudargo seniūnijos Banaičių kaimo gyventoja D. R. savo sodyboje panaudodama fizinį smurtą, pasipriešino tarnybines pareigas atliekančiam Šakių rajono PK Viešosios tvarkos skyriaus Prevencijos poskyrio tyrėjui S. P.  Pareigūnui medikai nustatė veido, kairės akies sumušimą.

Kovo 25 dieną, apie 11.50 val., į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių buvo pristatytas pilietis J. T. (gim. 1943 m.), gyvenantis Plokščių kaime. Jam medikai nustatė galvos smegenų trauminę ligą, dešinio smilkinkaulio lūžimą, kairės pusės 8,9,10 šonkaulių lūžimus.

Apsinuodijo   
Kovo 25 dieną, apie 20 val., į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių pristatyta nepilnametė iš Kudirkos Naumiesčio. Mergaitei nustatyta tyčinis apsinuodijimas leksotoniliu, siekiant nusižudyti. Ji paguldyta į Šakių ligoninės Vaikų skyrių.

Sužalojo klube
Kovo 26 dieną, apie 1 val. 45 min., į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių kreipėsi kaunietis E. R. (gim. 1985 m.). Jam nustatyta kairiojo viršutinio voko mušta žaizda. Po apžiūros jis išleistas į namus. Pirminiais duomenimis, kaunietis buvo sužalotas naktiniame klube „Impres“, esančiame Bažnyčios gatvėje, Šakių mieste.

Kovo 26 dieną, 5 val. 25 min., į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių kreipėsi Kudirkos Naumiesčio gyventojas K. M., (gim. 1992 m.), gyvenantis Varpo gatvėje. Jam diagnozuota galvos ir veido srities sumušimai, kraujosruva iš nosies, nosies srities mušta žaizda. Vilkaviškio rajono Kybartų seniūnijos Keturkaimio kaimo gyventojui L. L.,(gim. 1992 m.) medikai diagnozavo veido srities sumušimus. Kudirkos Naumiesčio seniūnijos Bajoraičių kaimo gyventojui V.  L.,(gim. 1992 m.), medikai diagnozavo kairės akies sumušimą, galvos ir veido sumušimus, įtariamas nosies kaulo lūžimas, jaunuolis išvežtas į Kauno klinikas. Pirminiais duomenimis, jaunuoliai buvo sužaloti prie baro ,,Pas Mindaugą“, Kudirkos Naumiestyje.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px