Kriminalai (2012-06-26)

Nukentėjo darbe
Birželio 21 dieną į Šakių ligoninės medikus kreipėsi griškabūdietis V. V., gyvenantis Jablonskio gatvėje, dirbantis traktorininku – suvirintoju Griškabūdžio žemės ūkio bendrovėje. Po medikų apžiūros vyriškis buvo išleistas gydytis į namus. Kaip tvirtino V.V., sužalojimus jis patyrė darbo vietoje.

Ne tarnybos metu į konfliktą įsivėlė policininkas
Birželio 23 dieną Gelgaudiškio seniūnijos Pajotijo kaimo gyventojas S. P., dirbantis Šakių rajono policijos komisariate, ne tarnybos metu tos pačios dienos vakare Gelgaudiškyje, prie parduotuvės „Aibė“, sukonfliktavo su gelgaudiškiečiu E. F. Po įvykusių muštynių medikų pagalbos prireikė abiem konflikto dalyviams. Pareigūnui S. P. nustatytas 1,5 prom., o E. F.– 1,81 prom. girtumas.  

Birželio 24 dieną į policiją kreipėsi Kidulių seniūnijos Žygėnų kaimo gyventoja R. B. Ji pranešė, kad Sudarge vykusios Joninių šventės metu ją sužalojo Š. B., gyvenanti Kidulių kaime, o jos dukrą D. B. sužalojo L. K., gyvenanti Judrių kaime, Kidulių seniūnijoje. Nukentėjusioms R. B. ir D. B. Jurbarko ligoninės Priėmimo skyriuje buvo nustatyti kūno sužalojimai, D. B. paguldyta į stebėjimo palatą.

Birželio 22 dieną į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių buvo pristatytas V. M., gyvenantis Liepalotų kaime, Lukšių seniūnijoje. Jam medikai nustatė daugybinius kūno sužalojimus, po apžiūros vyriškis išleistas į namus gydytis ambulatoriškai.

Vogė
Birželio 21 dieną bendrovės ,,ŽILINSKIO ir KO” darbuotojas D. K. pastebėjo, kad pavogti du hidrantų aliuminiai kamščiai, iš nuotekų siurblinės vagys išnešė nerūdijančio plieno nešmenų krepšį.

Birželio 24 dieną Šakių seniūnijos Giedručių kaimo  gyventojas J. M., dirbantis UAB „Hidrokesta“, informavo policiją, kad naktį, apie 2.26 val., suveikė apsauginė signalizacija bei išlaužus pakabinamos spynos tvirtinimo elementą, buvo įsibrauta į UAB „Hidrokesta“ teritoriją, esančią Giedručių kaime. Vagys pagrobė krūmapjovę „Stihl“ bei betono pjovimo pjūklą „Stihl“. Padaryta preliminari 5000 Lt turtinė žala. Turtas draustas. Apsaugą vykdo UAB „Norgauda“.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.