Į griovį nulėkusiame automobilyje nukentėjo trys jaunuoliai

Gegužės 16 dienos vakare vairuotojo pažymėjimo neturinčio 20-mečio Buktiškių kaimo gyventojo vairuojamas automobilis nuvažiavo nuo kelio, vertėsi ir įkrito į melioracijos griovį. Nelaimės metu nukentėjo trys jaunuoliai, kuriems prireikė medikų pagalbos.
 
Ketvirtadienio vakare, apie 21 val., kelyje Barzdai - Buktiškiai, Buktiškių kaimo ribose, nuo kelio nuvažiavo, vertėsi ir į pilną vandens melioracijos griovį įkrito automobilis „Ford Fiesta”, kurį vairavo Šakių rajono Buktiškių kaimo gyventojas N. S. (gim. 1992 m.). Avarijoje nukentėjo vairuotojas. Rajono medikai jam diagnozavo plaštakos plėštines ir pjautinės žaizdas ir sumušimus. Taip pat nukentėjo kartu važiavęs to paties kaimo gyventojas K. G. (gim. 1986 m.). Jam medikai diagnozavo daugybinius nubrozdinimus, sprando raiščių ir raumenų patempimus. Bene sunkiausiai avarijoje nukentėjo buktiškietis E. B. (gim. 1996 m.). Po Šakių medikų diagnozuotų daugybinių galvos, kūno, galūnių sumušimų, pjautinės nugaros žaizdos, sprando, nugaros srities tarpslankstelinių raiščių, raumenų patempimo, nukentėjusįjį tolimesniam gydymui nuspręsta išgabenti į Kauno klinikas.

Automobilį vairavęs vaikinas eismo įvykio metu buvo blaivus, bet neturėjo vairuotojo pažymėjimo.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px