Kriminalai (2013-06-04)

Vogė
Gegužės 29 dieną iš Gelgaudiškio seniūnijos Daukantiškių kaimo gyventojui P. N. priklausančios nerakintos lauko virtuvėlės dingo benzopjūklas „Partner“, kurio vertė 450 litų.

Birželio 1 dieną šakietis V. M., gyvenantis Beržų gatvėje, pastebėjo, jog pro atstumtas užrakintas medines įvažiavimo duris buvo patekta į garažą ir iš jo vagys išnešė įvairių elektrinių statybinių įrankių. Vyriškiui padaryta 3500 litų turtinė žala, turtas nedraustas, signalizacija įrengta nebuvo.   

Birželio 2 dieną buvo apiplėšta kaunietei I. B. priklausanti negyvenama sodyba, esanti Kaimelio kaime. Iš sodyboje esančio garažo vagys išnešė vejapjovę „Castelgarden TDL534TR-5, benzopjūklą „Solo“,  kampinį šlifuoklį „Bosch“. Vyriškiui padaryta 2000 litų turtinė žala.

Nukentėjo
Birželio 1 dieną į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių kreipėsi Šakių seniūnijos Duobiškių kaimo  gyventojas G. K. (gim. 1982 m.). Jam medikai diagnozavo įvairius kūno sužalojimas. Pirminėmis žiniomis, tos pačios dienos pavakare vyriškį šalia Šakių autobusų stoties esančiame parke sumušė keli nepažįstami asmenys.

Birželio 2 dieną į policiją kreipėsi Šakių seniūnijos Vabališkių kaimo gyventoja J. K. Ji pranešė, kad du pažįstami vyriškiai, paėmę jos nepilnametį sūnų už rankų ir kojų, jį įsiūbavę įmetė į ežerą, esantį Gotlybiškių kaime.  Vaikas trenkėsi veidu į dugną. Šakių ligoninės Priėmimo skyriaus medikai jam nustatė sužalojimus.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px