Kriminalai (2014-04-04)

Dingo mobilusis telefonas
Kovo 31 d. į rajono policijos komisariatą kreipėsi A. A. (gim. 1968 m.), gyv. Šakių sen., Išdagų k., su pareiškimu, kad apie 13.30 val. Šakių „Varpo“ mokykloje, per fizinio lavinimo pamoką, iš sūnaus M. E. (gim. 2001 m.) džemperio kišenės, kuris kabojo prie sporto salės esančioje persirengimo patalpoje, buvo pavogtas jam priklausantis mobiliojo ryšio telefonas LG OPTIMUS L7 P700. Žala - 400 Lt.


Suklastota kupiūra
Kovo 31 d., apie 15.35 val., G. U. individualioje įmonėje „AGIDA“, esančioje Šakiuose, Nepriklausomybės g., buvo sulaikytas neblaivus Sudargo seniūnijos Rociškių kaimo gyventojas R. B. (gim. 1981 m.), kuris bandė atsiskaityti už prekes galimai padirbta 200 Lt kupiūra.


Paaiškėjo apgaulė
Kovo 31 d. į pareigūnus kreipėsi M. V. (gim. 1986 m.), gyv. Šakių seniūnijos Girėnų k., nes jis  šių metų kovo mėnesio viduryje paprašė draugo M. J., kad šis per internetinį skelbimų portalą parduotų ar iškeistų į nešiojamą kompiuterį jam priklausantį žaidimų kompiuterį XBOX360. Kovo 26 d. M. J., radęs internetiniame tinklapyje www.skelbiu.lt skelbimą apie žaidimų kompiuterio keitimą į nešiojamą kompiuterį „Samsung MP3530“, M. V. sutikimu, kovo 27 d. žaidimų kompiuterį  XBOX360 išsiuntė paštu skelbime nurodytam asmeniui, kuris žadėto nešiojamo kompiuterio „Samsung MP3530“ iki šiol neatsiuntė. Žala - 700 Lt.


Rastas skenduolis
Balandžio 1 dieną, antradienį, plūduriuojantis žmogaus kūnas Barzdų seniūnijos Miknaičių kaime esančiame tvenkinyje buvo pastebėtas apie 14.40 valandą. Atvykus rajono priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos gelbėtojams, žmogaus kūnas buvo už kelių metrų nuo kranto. Kobinio pagalba jis buvo išrauktas iš vandens. Skenduolio asmenybė nustatinėjama.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px