Sertifikatas „Stipriausi Lietuvoje “ – Edmundo Rinkevičiaus rankose

gelzbetonis sertifikatasGiedrė MERČAITIENĖ

Sertifikatas „Stipriausi Lietuvoje“ patvirtina, kad įmonė ir jos vadovas yra patikimi, laiku vykdo finansinius įsipareigojimus. Praėjusį šeštadienį Gelgaudiškio dvare tokį sertifikatą pelnytai į savo rankas paėmė keturis dešimtmečius veikiančios bendrovės „Gelgaudiškio gelžbetonis“ vadovas Edmundas Rinkevičius.

Nuotr. UAB „Creditinfo Lietuva“ direktorius Andrius Bogdanovičius sertifikatą „Stipriausi Lietuvoje“ įteikė UAB „Gelgaudiškio gelžbetonis“ direktoriui Edmundui Rinkevičiui.

Įteikė sertifikatą

Andriaus Bogdanovičiaus vadovaujama UAB „Creditinfo Lietuva“ vertina privačių įmonių mokumą, finansinį patikimumą. Šios bendrovės iniciatyva jau penkerius metus vykdomas projektas, pagal kurį apdovanojamos geriausios ir mokiausios Lietuvos įmonės. Praėjusį šeštadienį Gelgaudiškio dvare apsilankiusios bendrovės darbuotojų grupė atsivežė sertifikatą „Stipriausi Lietuvoje“ ir įteikė UAB „Gelgaudiškio gelžbetonis“ direktoriui E. Rinkevičiui.

„Prieš teikdamas turiu pasakyti: įvyko incidentas, atnešęs dvi geras žinias. Tai nėra iš gelžbetonio padarytas sertifikatas. Jis padarytas iš stiklo. Vienam iš mūsų įėjus į dvarą sertifikatas kažkodėl staiga nusprūdo, iškrito iš rankų. Gera žinia ta, kad šukės neša laimę, o antra – kad aš pats asmeniškai atvažiuosiu ir įteiksiu naują sertifikatą“, – prisižadėjo A. Bogdanovičius.

Kiek apdaužytą sertifikatą į savo rankas paėmęs E. Rinkevičius jį vertino kaip visos įmonės nuopelną.

„Aš įsivaizduoju, kad sertifikatas yra ne tik man, bet ir visai gamyklai. Noriu pasakyti, kad nieko nėra be priežasties. Kad mes dirbame ir apmokame savo sąskaitas,o sąskaitas apmoka tiktai kvailiai, laikome visiškai suprantamu dalyku. Jeigu mes perkame prekes ar paslaugas, kažkas atiduoda savo darbą, savo medžiagas. Aš įsivaizduoju, kad čia yra visiškai suprantamas dalykas ir taip turi būti visur. Tikimės to paties iš savo klientų“, – už įvertinimą dėkojo E. Rinkevičius.
UAB „Creditinfo Lietuva“ duomenimis, tokie sertifikatai įteikti 3,5 tūkst. vadinamųjų unikalių Lietuvos įmonių. Kasmet Lietuvoje sertifikuojasi apie 5 tūkst. įmonių. Pernai sertifikatus „Stipriausi Lietuvoje“ gavo devynios Šakių rajone veikiančios įmonės.

Supažindino su dvaru

Įteikę sertifikatą vilniečiai taip pat turėjo galimybę susipažinti su  didžiausiu ir gražiausiu Užnemunėje – Gelgaudiškio dvaru. Su rūmų  istorija ir architektūra išsamiai supažindino Diana Šležienė. Svetingai sutikti vilniečiai negailėjo šiltų atsiliepimų. Su Lietuvos mažaisiais miesteliai šiemet susipažįstantys UAB „Creditinfo Lietuva“ darbuotojai buvo sužavėti dvaro grožiu.

„Nemažai mūsų pažįsta Italiją, Prancūziją, Turkiją. Mes važiuojame į užsienį ir matome mažuosius miestelius – vau, kaip ten gražu. Aš pats šiais metais turėjau didelį malonumą dalyvauti vestuvėse Italijoje. Atvykęs čia pagalvojau, o kodėl čia to mes nedarėme. Lekiame atostogauti į užsienį, nepamatę Lietuvos mažųjų miestelių“, – susižavėjimo neslėpė A. Bogdanovičius.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.