Šeima po gaisro liko be pastogės

gaisras namas
Nuotr. Po kilusio gaisro, kurio metu šeimos namuose nebuvo,  iš gyvenamojo būsto liko tik degėsių krūva.


Ugniagesiai gelbėtojai antradienio rytą gesino užsiliepsnojusį automobilį, o trečiadienio naktį jau skubėjo į Griškabūdžio seniūnijos Patamošupių kaimą, kur buvo gautas pranešimas, jog atvira liepsna dega gyvenamasis namas.
 
Kai sausio 17 d. rytą ugniagesiai gelbėtojai atvyko į P. Vaičaičio gatvę Šakiuose, automobilį „Audi 80 Avant“ baigė gesinti jo savininkas T. Č. Gaisro metu apdegė variklio skyrius.

Sausio 18 d. apie 1 val. nakties Bendrajam pagalbos centrui pilietis D. V. pranešė, kad Patamošupių kaime mato atvira liepsna degantį pastatą.

Atvykus ugniagesiams gelbėtojams namas degė atvira liepsna, perdanga ir stogas buvo sukritę, sienojai perdegę. Namas buvo medinis, nedidelis, stogas dengtas šiferiu. Gaisro metu namas sudegė ir buvo išardytas visiškai.

Name jau dveji metai gyveno keturių asmenų šeima –  tėvai ir du vaikai. Tiesa, jie šį namą nuomojosi iš J. K. Naktį, kai kilo gaisras, name nieko nebuvo, nes visa šeima svečiavosi pas draugus Griškabūdyje. Apie visiškai sudegusį namą ir jame buvusius daiktus, rūbus jie sužinojo tik ryte iš Griškabūdžio seniūnijos socialinių darbuotojų. Šiuo metu šeima apsigyveno bute Griškabūdyje, į kurį įleido gyventi viena mokytoja. Be namų likusiai šeimai visokeriopai padeda Griškabūdžio seniūnija ir visa bendruomenė.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px