Naujovė Šakiuose – masalai žuvims ištisą parą

masalas zuvims
Prie Juozo Delnevičiaus „Žūklės reikmenų“ parduotuvės įrengtas aparatas, kur masalus žuvims galima nusipirkti kada panorėjus. D. Pavalkio nuotr.

Jau antra savaitė žvejai entuziastai gali džiaugtis modernia naujove rajone – prie Juozo Delnevičiaus „Žūklės reikmenų“ parduotuvės įrengtas masalų aparatas, iš kurio masalus žvejai gali įsigyti visą parą.
 
Modernus masalus parduodantis aparatas – ilgametė parduotuvės šeimininko J. Delnevičiaus svajonė, kurią jis nusprendė įgyvendinti būtent dabar, kai dėl karantino kuriam laikui buvo visiškai uždrausta prekyba. Pasak J. Delnevičiaus, aparatą paskatino įsigyti ne tik karantinas, bet ir tai, kad jį nuolatos atakuodavo žvejai mėgėjai susiruošę pažvejoti savaitgaliais ar vakarais, kai jau parduotuvė uždaryta – jam nuolat skambindavo, reikėdavo atvažiuoti į parduotuvę...

„Pats aparatas nėra naujovė, gal tik mūsų mažame rajone, o didmiesčiuose yra daug tokių aparatų, kur, sumetę pinigus, žvejai gali išsirinkti pageidaujamų masalų. Kitur galima atsiskaityti ir su kortelėmis. Seniai apie jį galvojau, nes pavasarį atsidaro ir taip intensyvus sezonas, kada pagausėja klientų, o ir pats gal turėsiu laiko trumpam nusprūst pažvejot“, –  naujo prietaiso privalumus vardija J. Delnevičius.

Masalų aparatas pastatytas prie pačios žūklės reikmenų parduotuvės ir kol kas pats verslininkas mielai konsultuoja žvejus, kol šie įpras juo naudotis. Pasak prekybininko, kol kas galima į aparatą sumesti tik grynus metalinius pinigus, bet ateityje galvoja įrengti programą, kad būtų galima atsiskaityti ir kortele. Ant aparato yra naudojimosi instrukcija, o aparate yra dešimt skirtingų rūšių masalų. Aparatas ištisus metus palaiko tam tikrą temperatūrą – žiemą šildo, vasarą šaldo, kad masalai tinkamai laikytųsi. J. Delnevičius neslepia, kad tai gan daug lėšų pareikalavusi investicija, tačiau jis tikisi, kad ir tokiame mažame miestelyje kaip Šakiai ji kada nors atsipirks. Pats pardavėjas pastebi, kad šį pavasarį atsirado ir daugiau žvejų mėgėjų, klientų, nes žūklės parduotuvėje vis daugiau išduodama leidimų žvejoti. Kita vertus, anot verslininko, per karantino laikotarpį aparatas padeda ir saugiai aptarnauti klientus – be kontakto. J. Delnevičius sako, kad kol kas mato tik masalų aparato privalumus, o kaip bus toliau – parodys ateitis.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px