Ar Lietuvoje turėtų būti organizuojami tiesioginiai merų ir seniūnų rinkimai?

klausimelis 12 06Algimantas iš Šakių:

Taip, manau, kad ir merai, ir seniūnai turėtų būti renkami tiesiogiai visų vietos rinkėjų. Žmonės savo kandidatus geriausiai pažįsta, todėl galėtų teisingai pasirinkti. Turi būti balsuojama ne pagal priklausymą tam tikrai partijai, o pagal konkrečias žmogaus savybes. Meras ar seniūnas turi būti išsilavinęs, sąžiningas, kad galėtų tinkamai atstovauti žmonių interesams.
 
klausimelis 12 06 2Birutė iš Šakių:

Suprantama, kad tam pritariu. Tik tokiu būdu žmonės turėtų galimybę išrinkti tuos, kuriuos geriausiai pažįsta ir gali jais pasitikėti. Sakykime, Šakiai- mažas miestelis, žmonės vieni apie kitus daug ką žino, todėl, manau, balsuotų už tikrai garbingus ir sąžiningus žmones.
 
 

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate nekilnojamojo turto rinką rajone?

klausimelis 05 31Jurgis iš Šakių:

Nesidomiu šia tema. Neteko nei parduoti, nei pirkti jokio nekilnojamojo turto. Jei Šakiuose trūksta nuomojamų butų ar įsigyti namų, tai, manau, reikia statyti naujus namus. Nežinau, kodėl mažai žmonės statosi naujų būstų. Iš kitos pusės, žmonės išvažiuoja iš rajono į platesnius vandenis. 

klausimelis 05 31 2

Vita iš Naudžių:

Mūsų kaime yra tuščių ir butų, ir namų, ir sodybų. Keturbučiai seni likę, juose yra ir socialinių būstų, kiti butus nori parduoti brangiai. Žmonės nenori eiti gyventi į kaimą, nėra čia kas veikti. Nors dabar asfaltą iki kaimo padarė. Vienas keturbutis visai tuščias, norėjo net nugriauti. Manevrus neseniai jame kareiviai darė. Sodybos apžėlusios, tris visai nugriovė ir vietą greičiausiai dirbama žeme pavers. Tiesa, vieną sodybą neseniai nusipirko. Bet daug į ją investuoti jau reikia.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px