„Aukso vainiko“ laureatė

Sausio šeštąją, antradienį, Lietuvos nacionaliniame muziejuje vyko jau dešimtosios respublikinės konkursinės liaudies meno parodos „Aukso vainikas“ laureatų  paskelbimo ir vainikavimo iškilmės.
 
Jubiliejiniame konkurse buvo pristatyta ir ankstesnių „Aukso vainikų“ laimėtojų kūryba. Į šias iškilmes buvo pakviesta šio konkurso laureatė iš Šakių, tautodailininkė Elena Ruzgienė. Moteris 2010-aisiais metais „Aukso vainiko“ konkurse buvo apdovanota už 2009-aisiais sukurtus tapybos darbus. 2011 metais E. Ruzgienei buvo suteiktas Šakių garbės pilietės vardas.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate nekilnojamojo turto rinką rajone?

klausimelis 05 31Jurgis iš Šakių:

Nesidomiu šia tema. Neteko nei parduoti, nei pirkti jokio nekilnojamojo turto. Jei Šakiuose trūksta nuomojamų butų ar įsigyti namų, tai, manau, reikia statyti naujus namus. Nežinau, kodėl mažai žmonės statosi naujų būstų. Iš kitos pusės, žmonės išvažiuoja iš rajono į platesnius vandenis. 

klausimelis 05 31 2

Vita iš Naudžių:

Mūsų kaime yra tuščių ir butų, ir namų, ir sodybų. Keturbučiai seni likę, juose yra ir socialinių būstų, kiti butus nori parduoti brangiai. Žmonės nenori eiti gyventi į kaimą, nėra čia kas veikti. Nors dabar asfaltą iki kaimo padarė. Vienas keturbutis visai tuščias, norėjo net nugriauti. Manevrus neseniai jame kareiviai darė. Sodybos apžėlusios, tris visai nugriovė ir vietą greičiausiai dirbama žeme pavers. Tiesa, vieną sodybą neseniai nusipirko. Bet daug į ją investuoti jau reikia.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.