Nesnauskite, užsiregistruokite ir dalyvaukite!

Lapkričio 16–22 d. Lietuvoje vyks tradicinė šešioliktoji suaugusiųjų mokymosi savaitė „Aktyvus mokymasis aktyviam gyvenimui“. Tai laikas, kai suartėja giminingos sielos: žmonės, kurie moko, mokosi ir kviečia mokytis kitus – visi tie, kurie tiki, kad išgyvens tik besimokanti planeta.
 
Mūsų kraštas ne išimtis, čia taip pat vyks mokymosi savaitė. Šakių „Žiburio“ gimnazija inicijuoja renginius mūsų rajono bendruomenei. Lapkričio 17 d. 17 val. į renginius „Žiburio“ gimnazijoje kviečiami visi, norintys kitaip praleisti laiką. Bus galima pasirinkti jums tinkantį užsiėmimą.

Jaučiantiems stresą, įtampą, norintiems daugiau sužinoti apie kūno kompoziciją siūloma atvykti į užsiėmimus „Pagalba sau darbinei įtampai, blogai nuotaikai ir neigiamoms emocijoms šalinti“ ir „Kūno kompozicijos analizė“. Užsiėmimus ves rajono savivaldybės Visuomenės sveikatos biuro specialistė Justė Naujokaitytė. Į šiuos užsiėmimus patartina ateiti apsirengus sportiškai.

Apie sporto naudą sveikatai sužinosite nuvykę į užsiėmimą „Saugių fizinių pratimų nauda sveikatai ir grožiui“. Šį užsiėmimą ves Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centro direktorės pavaduotoja Rima Mozūraitienė. Į šį užsiėmimą ateikite taip pat sportiškai apsirengę.

Apie šeimą, gyvenimo patirtį bei išgyvenimus ir jų pasekmes užsiėmimą „Kaip asmens ir šeimos gyvenimo patirtis, išgyvenimai veikia dabartį“ ves Šakių r. Pedagoginės psichologinės tarnybos ir „Žiburio“ gimnazijos psichologė Aušra Jakavičienė.

Norintiems pradėti kurti verslą, bet nežinantiems, kaip tai padaryti, ar norintiems pasikonsultuoti kuo puikiausiai tiks užsiėmimas „Kaip pradėti verslą?“. Šiame užsiėmime jūsų lauks Šakių verslo ir informacijos centro direktorė Daiva Palukaitienė.

Apie fotografijos meną daugiau sužinosite atėję į užsiėmimą „Fotografijos meno subtilybės“, kurį ves „Žiburio“ gimnazijos dailės mokytojas Algimantas Vorevičius.

Artėjant žiemos šventėms daugelis mūsų norime pasirūpinti įvairiomis dekoro detalėmis, todėl visi kviečiami į užsiėmimą „Interjero dekoro detalės Kalėdų belaukiant“. Šį užsiėmimą ves „Žiburio“ gimnazijos dailės mokytoja Audronė Vorevičienė.
 
Susidomėjote? Tuomet į užsiėmimus registruokitės tel. (8 345) 60 176.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.