Organizuoja šeimų stovyklą

Šią vasarą sodyboje „Žemsodis“ (Plungės r.) rugpjūčio 13–15 dienomis Veiklių mamų klubas organizuoja Lietuvos šeimų vasaros stovyklą ir siūlo labai šiltai, draugiškai ir smagiai praleisti paskutinį ilgąjį vasaros savaitgalį.

Stovykloje numatyta turininga programa. Tai ne tik puiki galimybė kartu su visa šeima pailsėti gamtoje, bet ir žaidžiant, bendraujant su kitomis šeimomis pasimokyti, kaip savo aplinkoje, visuomenėje kurti šiltą ir saugią atmosferą, kurioje būtų gera bei saugu gyventi mums ir mūsų vaikams.
 
Projektas pagrįstas integralaus ugdymo metodu, kurio pagrindinė idėja, – keisti konkurencinius mūsų tarpusavio santykių ir ugdymo principus vienybės, draugystės, gerų tarpusavio santykių principais. Tai padeda puoselėti šiltą ir saugią aplinką bet kuriam žmogui, o svarbiausia – vaikams.

Dabartinei šeimai aktualiomis temomis stovykloje kalbės lektoriai Vincas Andriušis (stovyklos vadovas, lektorius, švietimo vadybos ir lyderystės magistras), Raimonda Martinaitienė (saviugdos ir santykių konsultantė), Aušra Maldeikienė (politinės ekonomijos, šiuolaikinės ekonomikos dėstytoja), Linas Švirinas (muzikantas, pedagogas, pastaruoju metu besigilinantis į muzikos poveikį kūnui, protui ir jausmams), Dalija Butnorienė (gydytoja, tarptautinių simpoziumų lektorė, daugiau nei 20 metų besidominti natūralia medicina ir jos poveikiu žmogaus fizinei bei emocinei sveikatai). Tiek tėvų, tiek vaikų programų pagrindas bus vienijantys žaidimai, kuriuose laimi visi.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.