A. Vidžiūnas grįžta į savo kraštą – oficialiai atidarytas jo biuras

vidziuno biurasGintarė MARTINAITIENĖ  

Praėjusį trečiadienį Šakiuose duris atvėrė Seimo nario Arvydo Vidžiūno biuras. Politikas sako niekada mūsų krašto nepalikęs ir nepamiršęs, o dabar sugrįžtantis oficialiai. „Noriu būti tas diplomatas, atstovas, tarpininkas, pagalbininkas, žmogaus teisių gynėjas. Tiesiog tiltas tarp čia ir tenai (Vilniuje – red.) gyvenančių žmonių“, – tikino A. Vidžiūnas.

Nuotr. Seimo narys Arvydas Vidžiūnas ir jo padėjėja Violeta Simonavičienė pakvietė vieną iš Trijų Karalių įžiebti simbolinį biuro žiburį.

Įžiebė simbolinį žiburį

Į svečius užsukę Trys karaliai ne tik pasveikino susirinkusius, bet ir įžiebė simbolinį biuro žiburį – šviesos ir traukos skleidėją.

„Kol gyvuosim mes, kol bus biuras, tol neužges ir žiburys“, – teigė Seimo nario Arvydo Vidžiūno padėjėja Violeta Simonavičienė.

Ji išreiškė viltį, kad žiburys į biurą kvies žmones pasidalinti tiek svarbiais reikalais, tiek  paprasčiausiai pasikalbėti.

Derlius – pergalė

Tėvynės Sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų (TS – LKD) Šakių skyriaus pirmininkas Algirdas Klimaitis vylėsi, kad A. Vidžiūno sugrįžimas į gimtąjį kraštą bus ir prasmingas, ir sėkmingas. Jis savo bendražygiui linkėjo atkaklumo ir vilties uždegant ugnį žmonių širdyse. „Sveikinu, Arvydai, sugrįžtantį į savo kraštą ir arsiantį naujus dirvonus, kad juose įkritusi sėkla duotų gerą derlių. Derlius – bus pergalė ateinančiuose Seimo rinkimuose. Tikiuosi, vienmandatėje apygardoje laimės TS – LKD kandidatas A. Vidžiūnas“, – kalbėjo skyriaus pirmininkas.

Nori būti tiltu

Pats A. Vidžiūnas tikino norintis būti tuo jungiančiu tiltu. Svarbiausia, kad juo patikėtų žmonės. Nors politinė programa bus vėliau, politikas žadėjo: „Dėl svarbiausių balsavimų tarsiuos, aš nebijosiu prisipažinti suklydęs, aš rašysiu, šnekėsiu, dalyvausiu, diskutuosiu, nes tik taip įsivaizduoju politiką.“

Seimo narys džiaugėsi, kad yra koalicijoje su valstiečiais liaudininkais, nors ir pripažino, kad dažnai už tai sulaukiantis kritikos. Visgi niekas nežino, kas koaliciją sudarys po kitų rinkimų, tad svarbiausia dirbti ir neužsiiminėti pašaliniais dalykais. „Pagaliau, po dvidešimt metų, turime ramiai dirbančius, nepolitikuojančius ir neskandalijančius žmones. Mes rodome, kad galime dirbti kitaip“, – mintims apie partiečius dalijosi A. Vidžiūnas.

Tiek jis, tiek A. Klimaitis kalbėjo, jog svarbu pelnyti žmonių pasitikėjimą, svarbu, einant į valdžią, nepapirkinėti rinkėjų, nesinaudoti demagogija.

„Vilniaus ir pasaulio bus daug Šakiuose, o Šakiai siautės po Vilnių“, – žadėjo Seimo narys, primindamas, kad dirbant ir gyvenant svarbu nepamiršti ir svarbiausios – Dievo konstitucijos.

A. Vidžiūno biuras įsikūrė Šakių parapijos namų patalpose.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.