Vasaros renginiai – atnaujintoje estradoje

estrada remontasŠakių J. Lingio parke ruošiantis vasaros sezonui jau daugiau nei savaitė vyksta vasaros estrados atnaujinimo darbai.

Nuotr. Planuojama, kad bus pakeistos estrados grindys, perdažyta ir pati estrada.

Pasak Šakių kultūros centro direktoriaus Raimondo Januševičiaus, trejus paskutinius metus estrados grindys buvo nuolat lopomos, tad neišvengiamai reikėjo remonto.
 
„Jau anksčiau reikėjo to imtis, bet, kaip visada, nebuvo pinigų, o su kiekvienais metais grindys tik blogėjo. Artėja įvairūs renginiai, prasidės sezonas, tad turime užtikrinti funkcionalumą“, – tikino R. Januševičius.

Šakių seniūnas Dalius Jasevičius mano, kad į remontą pažiūrėta gana ūkiškai. Kadangi atliekama Šakių kultūros centro rekonstrukcija, nuo ardomo stogo konstrukcijų atlikę balkiai bus panaudoti estrados remontui. Grindis planuojama pirkti naujas, maumedžio medienos.

„Gal vėl kokį dešimtmetį laikys“, – vylėsi kultūros centro vadovas.

Be to, estrada bus nušveista, perdažyta, nes jos nepuošia ne tik susidėvėjusios grindys, bet ir aprašinėtos sienos, nublukę dažai. Ateityje, kaip teigė R. Januševičius, reikia galvoti ir apie stogo sutvarkymą.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px