Tarėsi dėl bendros pozicijos

Penktadienį pasitarti prie bendro stalo sėdo savivaldybės administracijos vadovai. Pagrindinis tikslas, kaip įvardijo meras Edgaras Pilypaitis, dar iki biudžeto svarstymo apsidėlioti, kuria linkme bus einama.

E. Pilypaitis įvardijo, kad susitikimas uždaras ir pasitarimas darbinis, nes tiesiog pačiai administracijai reikia apsitarti, kokie projektai bei užmojai bus įgyvendinti, o kuriuos teks atidėti kitiems metams.
 
„Šiais metais nieko negalime pradėti, nes viskas popieriniuose etapuose. Tai investiciniai projektai, techninė dokumentacija. O kitais metais mus ribos projektų, kuriems reikalingas prisidėjimas, veikla. Prisidėjimas galimas iš skolintų lėšų, bet apriboja Fiskalinės drausmės įstatymas“, – apžvelgė meras.

Jis sakė, kad bus stengiamasi pradėjus projektus užbaigti ir įgyvendinti visiškai, o ne taip, kad pradedamas įgyvendinti projektas, dalis darbų padaroma ir jau griebiamasi kito. Siekiama ir bendros administracijos pozicijos. Esą, kad nebūtų taip, jog administracijos direktorius sako viena, meras kita ir negalima suprasti, kas teisus ir kurio reikėtų klausyti, iš kurio tikėtis užtarimo.

„Reikia pagal turimus finansus tiesiog susidėlioti norus, susiformuoti bendrą poziciją“, – pabrėžė E. Pilypaitis.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.