Šakių rajone – 118 „užmaršuolių“

Kauno apskrities valstybinė mokesčių inspekcija (Kauno VMI) informuoja, kad 157 Šakių rajono gyventojai už 2018 m. galėtų susigrąžinti beveik 21 tūkst. eurų gyventojų pajamų mokesčio (GPM) permokos, jei tik pateiktų pajamų deklaraciją.

Abejojantys, ar GPM permoka jiems priklauso, gali pasitikrinti prisijungę prie VMI Elektroninio deklaravimo sistemos. Permokos suma nurodyta jiems suformuotoje preliminarioje metinėje 2018 m. pajamų deklaracijoje.
 
VMI taip pat pažymi, kad yra ir tokių gyventojų, kurie turėjo pareigą pateikti pajamų deklaraciją už praėjusius metus, tačiau net ir mokesčių administratoriaus raginami to nepadarė. Šakių rajone tokių „užmaršuolių“ 118. Valstybės biudžetą skolingi gyventojai turėtų papildyti beveik 9 tūkst. eurų. Įspėjama, kad pateikti deklaraciją ir sumokėti apskaičiuotą mokėtiną GPM sumą gyventojai turi nedelsiant, nes mokesčius sumokėti reikėjo iki gegužės 2 d., po šio termino skaičiuojami delspinigiai.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kodėl gegužės 1-ąją, Darbininkų dieną, žmonės nedirba?

klausimelis 04 30Ivanas iš Kriūkų:

Dievas sukūrė žmonėms pakankamai dienų darbui. Nepritarčiau siūlymui išbraukti Darbo dieną iš nedarbo dienų sąrašo. Manau, ši diena turi būt laisva, kad žmonės galėtų pasidžiaugti pavasariu, išeiti į gamtą ir pamąstyti, dėl ko aš gyvenu, ką aš duodu kitiems. Jei žmogus bus apkrautas darbais, mažiau aplink save matys. Tad laisva diena niekam nepamaišys. 

klausimelis 04 30 2

Kristina iš Keturnaujienos:

Nes priskirta prie nedarbo dienų. Kiekviena papildoma laisva diena gerai, ypač žmonėms, turintiems šeimas, be to, kiekvienas namuose turi savo darbų. Nepritarčiau, kad ją reikėtų naikinti, nebent būtų priimtas sprendimas pridėti prie atostogų dienų.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.