Kalėdinės štangos spaudimo varžybos

Gruodžio 16 dieną Šakių sporto klube „Audra“ vyko tradicinės kalėdinės štangos spaudimo varžybos, kuriose dalyvavo 18 klubo sportininkų.
 
Nugalėtojai ir prizininkai buvo nustatomi pagal Wilks koeficientą. Moterų ir merginų grupėje nugalėtoja tapo Daiva Meletaitienė, iškėlusi 75 kg. Antrąją vietą užėmė Aurelija Šukytė, išspaudusi 55 kg. Trečioje vietoje liko Rimantė Naujokaitytė, iškėlusi 45 kg.
Jaunių grupėje iki 16 metų pirmąją vietą iškovojo Henrikas Ignatavičius, iškėlęs 100 kg. Antrąją vietą laimėjo Martynas Grygelis, išspaudęs 105 kg. Trečiąją vietą užėmė Vaidas Jakštys, kurio rezultatas 67,5 kg.

Grupėje iki 18 metų nugalėjo Edvinas Ignatavičius, išspaudęs 140 kg. Antras liko Dainius Skladas, iškėlęs 95 kg. Trečioji vieta skirta Sauliui Jakščiui, kurio rezultatas 92,5 kg.

Tarp suaugusiųjų geriausiai pasirodė Rolandas Senvaitis, išspaudęs 95 kg. Antrąją vietą iškovojo Tadas Vaitkūnas, iškėlęs 110 kg. Trečioje vietoje - Evaldas Bandza, kurio rezultatas 90 kg.

Absoliučiu varžybų nugalėtoju tapo Edvinas Ignatavičius. Varžybų nugalėtojai ir prizininkai, buvo apdovanoti taurėmis ir medaliais. Sportininkus varžyboms paruošė treneris Rimantas Simokaitis.
 

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px