Sporto renginiams rajone skirta 18 tūkst. eurų

Rajono savivaldybės administracijos direktoriaus įsakymu, kovo 12 dieną patvirtintas kūno kultūros ir sporto projektų  finansavimo konkurso paraiškų sąrašas.
 
Šešiolika klubų ir viešųjų organizacijų konkurso tvarka tarpusavyje pasidalijo 18 tūkst. eurų. Daugiausiai lėšų buvo skirta VšĮ „Motorsport LT“ 2015 metų renginių organizavimui (2 tūkst. 400 eurų) ir Šakių sporto klubo „Audra“ veiklai (2 tūkst. 14 eurų). Kiek mažesne pinigų suma bus finansuojamas Šakių rajono sporto klubų sąjungos metinis projektas (1tūkst. 518 eurų),  Šakių krepšinio klubo „Trigada“ 2015 metų veikla (1 tūkst. 429 eurai), Šakių džiudžitso ir kobudo sporto klubo „Ošimas“ Rytų kovos menų ir sveikos gyvensenos propagavimas ( 1 tūkst. 171 euras), Šakių kultūros ir sporto klubo projektas „Badmintonas visiems“ (1 tūkst. 168 eurai), Lukšių sporto klubo renginys „Sportuokime kartu – 2015“ (1 tūkst. 148 eurai) ir futbolo klubo „Gelgaudiškis“ vaikų neformalaus ugdymo projektas (1 tūkst. 89 eurai).

Šakių automobilių sporto klubo veiklai 2015 metams skirta 904 eurai, sporto ir laisvalaikio klubui „Vėjas“, propaguojančiam dviračius kaip fizinės sveikatos, ekologiško transporto ir turizmo priemonę, - 888 eurai, nacionaliniam mėgėjų futbolo lygos 2015 metų sezono pravedimui – 872 eurai, Šakių jaunimo futbolo klubo „Technika“ 2015 metų sezono pravedimui – 856 eurai. Tai pat nuspręsta paremti ir Šakių sporto klubo „Fortūna“  veiklą (760 eurų), Šakių rajono sporto klubo „Aidas“ dalyvavimą Pasaulio, Europos ir Šakių rajono jaunimo ir suaugusiųjų rankų lenkimo čempionatuose (630 eurų), asociacijos „Spurtas“ renginį „3x3 – Griškabūdis 2015“ (580 eurų) ir Lietuvos grapling‘o federacijos veiklą (573 eurai).

Tad matant finansuojamų projektų gausą, drąsiai galime daryti išvadą, jog sportinių renginių  ir  šiais metais turėsime apsčiai.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px