Slavikų bendruomenės sporto šventė

Kovo 6 dieną  Slavikų pagrindinėje mokykloje sportavo ir jaunas, ir senas. Čia vyko tradicinė  sporto šventė, skirta Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo 25-ečiui paminėti. Ją drauge organizavo seniūnija, mokykla ir bendruomenės centras.
 
Į šventę atvykęs gausus būrys sporto mėgėjų varžėsi trijose rungtyse: rankų lenkimo, šaškių ir stalo teniso. Džiugu, kad Slavikų bendruomenės organizuojamose sporto šventėse mielai dalyvauja ir kaimyninių vietovių gyventojai. Šįkart jie sulaukė svečių iš Panovių, Gotlybiškių ir Šakių.

Stalo teniso varžybose varžėsi  septyni jaunuoliai. Geriausiai pasirodė Mantvydas Marozas. Jis tapo šios rungties nugalėtoju. Antrąją vietą užėmė Martynas Augaitis. Trečioje vietoje liko Mantas Sutkus.

Šaškių varžybų dalyviai buvo suskirstyti į dvi grupes: jaunimo iki 20 metų ir vyresnių. Iš viso dalyvavo aštuoni žaidėjai. Jaunimo grupėje pirmąją vietą laimėjo Raminta Ugenskaitė. Antrąją vietą iškovojo Jovita Pilkauskaitė. Trečiąją vietą užėmė Jorūnė Stanaitytė. Tarp vyresniųjų šaškininkų geriausiai pasirodė Rytis Baltrušaitis. Antrąją vietą laimėjo Reda Konteikienė. Trečiąją vietą užėmė  Renata Baltrušaitienė.

Rankų lenkimo varžybose dalyvavo tiek merginos, tiek ir vaikinai. Stipriausia mergina pripažinta  Judita Žemaitytė. Antroji vieta skirta Monikai Gylytei, trečioji – Jorūnei Stanaitytei. Tarp vaikinų šios rungties nugalėtoju tapo Aurimas Subačius. Antrąją vietą užėmė Laurynas Petrauskas. Trečioje vietoje liko Justas Bartišius.  

Bendruomenės sporto varžybų dalyviai ir nugalėtojai apdovanoti diplomais, medaliais, saldžiais prizais bei leidiniu „Slavikų praeitis ir dabartis“. Tikimasi, kad jaunimas ir toliau aktyviai sportuos Slavikų laisvalaikio centro rūsyje ir foje žais stalo tenisą.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px