Žiemos sezonas lengvaatlečiams sėkmingas

akvile
Nuotr. Akvilė Andriukaitytė (viduryje) čempione tapo ne vienose varžybose ir pagerino merginų bėgimo rekordus.

Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centro (JKSC) lengvaatlečiai nesnaudžia ir žiemą. Žiemos sezono metu jie dalyvavo ne vienose varžybose ir tapo jų prizininkais.
 
Panevėžyje vyko Lietuvos rajonų jaunių (16–17 m.) ir jaunimo (18–19 m.) lengvosios atletikos pirmenybės, kuriose Jaunių grupėje varžybų čempione 60 m bėgimo distancijoje tapo Akvilė Andriukaitytė, o bėgdama 300 metrų iškovojo antrą vietą. Šuolio į tolį sektoriuje Laura Sabaliauskaitė taip pat buvo antra.

Jaunimo grupėje 3000m bėgimo distancijoje trečią vietą iškovojo Nedas Makūnas. Estafečių 4 po 200 metrų varžybose merginų komanda (Inga Martinkevičiūtė, L. Sabaliauskaitė, Gabija Bulotaitė, A. Andriukaitytė) iškovojo antrą vietą, vaikinų komanda (Mindaugas Simokaitis, Augustas Ruškys, Algimantas Žemaitaitis, Mantas Macevičius) užėmė trečią vietą.

Vilniuje vyko Lietuvos jaunučių (14–15 m.) lengvosios atletikos pirmenybės, kuriose varžybų čempionų vardus iškovojo net trys Šakių JKSC sportininkai.

Goda Beniušytė tapo varžybų čempione 600 m bėgimo distancijoje ir pagerino šios rungties rajono jaunučių rekordą. 1000 m kliūtinio bėgimo distancijoje nepralenkiamas buvo Tomas Grybas, o Mantvydas Karušis nugalėjo 2000 m bėgimo rungtyje. Šarūnė Vizgirdaitė 60 m bėgimo rungtyje iškovojo trečią vietą.

Šiauliuose vykusiose Lietuvos jaunių lengvosios atletikos pirmenybėse vėl sėkmingai startavo sprinterė A. Andriukaitytė, tapusi varžybų čempione dviejose rungtyse. 60 m distanciją ji įveikė per 7,73 sek., 300 m nubėgo per 40,24 sek. ir pagerino šių rungčių rajono merginų rekordus. L. Sabaliauskaitė šuolio į tolį sektoriuje iškovojo ketvirtą vietą.

Klaipėdoje vyko Lietuvos lengvosios atletikos čempionatas ir jaunimo pirmenybės, kuriose vėl nepralenkiama buvo A. Andriukaitytė. 60 m bėgimo distancijoje ji iškovojo čempionės vardą, o tarp suaugusių buvo antra.

Sportininkus varžyboms paruošė Šakių JKSC mokytojai Algirdas Ulinskas, Tomas Vencius ir Vytautas Strokas.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.