Treneriui gyvenime svarbus ne tik krepšinis

jasilionis
D. Lukštos nuotr.: Emocingu, daug reikalaujančiu maksimalistu prisistatantis treneris Aurimas Jasilionis sako, kad aikštelėje stengiasi gyventi kaip tikrame gyvenime ir siekia, kad komanda būtų lyg šeima.


Šį Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) sezoną Šakių „Vyčiui“ diriguoja strategas Aurimas Jasilionis. Jis nestokoja emocijų per rungtynes, tačiau svarbus jam ne tik krepšinis. Apie tai po neseniai prabėgusio gimtadienio treneris kalbėjo atvirame interviu portalui bcvytis.
 
Minėtame reportaže apie save kalbėdamas A. Jasilionis prisipažino esantis emocingas, daug reikalaujantis, maksimalistas. Būtent šiomis savybėmis pasižymintis treneris šį sezoną dirba su „Vyčio“ krepšininkais. A. Jasilionio įsitikinimu, komanda turi veikti kaip unikalus ir neįkainojamas mechanizmas. Jis pats įsitraukęs į žaidimą kiekvieną akimirką ir pripažįsta: „Rungtynės man yra ypatingas metas. Tai jausmas, kuris varo į priekį. Tai labai geras laikas.“

Treneris deda pastangas, kad bendravimas vyktų ir už aikštelės ribų.

 „Kaip gyvenime, taip ir aikštelėje. Viską, kas vyksta aikštelėje ir už jos ribų, stengiuosi sugretinti, kad taptume vienas vienetas, viena šeima“, – kalbėjo treneris.

Jis pasakojo, kad komanda ir į kiną kartu nueina, susirenka papietauti. Tačiau taip pat patikina, kad aikštelėje nori disciplinos, šimtaprocentinio atsidavimo ir numatytų detalių atlikimo.

Nors krepšinis jo gyvenime užima svarbią vietą, tačiau tai ne pats svarbiausias dalykas. A. Jasilionis yra vedęs, turi pusantrų metukų sūnų. Tad būtent šeima, jos palaikymas treneriui yra svarbiausia. Treneris atviras: laisvą laiką stengiasi skirti būtent šeimai, bendravimui su vaiku.

NKL lygoje rungtyniaujantis „Vytis“ kol kas užima gana tvirtas lyderio pozicijas – yra pirmoje turnyrinės lentelės vietoje su 11 pergalių ir vienu pralaimėjimu. Jau šiandien savų žiūrovų akivaizdoje krepšininkai žais paskutines pirmojo reguliariojo sezono rato rungtynes ir bandys įveikti Joniškio „Delikateso“ krepšininkus, sąskaitoje turinčius keturias pergales.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px