„Šakiai“ savo sezoną jau baigė

Regionų krepšinio lygoje (RKL) rungtyniaujantys „Šakiai“ patyrė dar du pralaimėjimus ir baigė reguliarųjį sezoną.

Penktadienį išvykoje „Šakiai“ susitiko su „Jurbarko“ komanda ir rezultatu 92:85 (25:21, 23:15, 29:18, 15:31) nusileido varžovams. Rezultatyviausiai susitikimo metu žaidė Giedrius Būda, surinkęs 30 taškų, Lukas Karalius pridėjo 17, Adomas Stanaitis 12 taškų.
 
Šeštadienį namuose „Šakiai“ 74:95 (21:28, 23:21, 13:26, 17:20) pralaimėjo Tauragės „Fortūnai-Agavai“. Tarp šakiečių rezultatyviausi buvo A. Stanaitis, pelnęs 20 taškų, po 15 pridėjo Almantas Liepuonis ir Lukas Damušis.

„Šakiai“ savo sąskaitoje turėdami penkias pergales ir 17 pralaimėjimų yra 11-oje B diviziono A grupės turnyrinės lentelės vietoje bei baigė reguliarųjį sezoną – šį savaitgalį baigėsi RKL čempionato pirmasis etapas. Tiek A, tiek B divizionuose komandos išsidalijo vietas reguliariajame sezone ir netrukus pradės pasiruošimą atkrintamosioms varžyboms. B diviziono A grupėje pirmą vietą iškovojo Šilalės „Lūšis“ su 21 pergale ir vienu pralaimėjimu. B grupėje geriausiai pasirodė Vilniaus „Stekas-Rivilė“, iškovojusi 20 pergalių ir dukart pralaimėjusi.

B diviziono atkrintamosiose dalyvaus po 8 geriausias abiejų grupių komandas. Jos startuos kovo 14 d. Ekipos rungtyniaus iki 2 pergalių.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.