Varžybose demonstravo džiudžitso techniką

Praėjusį šeštadienį Paluobių sporto komplekse vyko atviros Šakių rajono džiudžitso technikos demonstravimo varžybos, kuriose dalyvavo Šakių sporto klubo ,,Ošimas“ ir Jurbarko ,,Panteros“ sportininkai.  

Varžybos vyko trijose amžiaus grupėse, dvidešimt penkiose svorio kategorijose. Varžybų teisėjai, vadovaudamiesi varžybų nuostatais, sportininkus suskirstė į pradedančiųjų ir pažengusiųjų grupes. Sportininkų džiudžitso demonstruojama technika buvo vertinama pagal šiuos kriterijus: tikslumą, greitį, efektyvumą ir etiketą.
 
Šakių rajono džiudžitso technikos demonstravimo čempionais tapo Kristijonas Kazlauskas, Naglis Mačiulaitis, Pijus Kaušius, Mantas Bacevičius, Jokūbas Balkauskas, Emilis Jurkšaitis, Eimantas Šimkaitis, Modestas Merkevičius, Dovydas Kardauskas, Robertas Gruodis, Mantė Kravčenkaitė, Evelina Stikliūtė, Evelina Ignatavičiūtė, Emilija Andrijauskaitė, Ieva Bagdonavičiūtė, Benita Eidikytė, Ieva Smirnovaitė, Auksė Kaušiūtė, Ieva Juškaitė,Vygaudas Kaušius, Vygantas Ežerskis, Justas Abraitis, Arnas Eidukaitis, Karolis Petrulevičius ir Arnas Šimkaitis. Varžybų čempionai ir prizininkai buvo apdovanoti taurėmis, medaliais ir diplomais.

Žiūrovams šias gausias sportininkų varžybas stebėti labai patiko, nes galėjo pamatyti, kaip sportininkai džiudžitso gebėjimus atsiskleidžia per judesį, išreikšdami savo charakterį, ryžtą, fizines ypatybes, vidinę drausmę, pagarbą vieni kitiems.

Varžybas organizavo Šakių sporto klubas ,,Ošimas“.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px