Tapo Europos vicečempione

Šakių sporto klubo „Fortūna“ sportininkė Giedrė Vidžiūnienė tapo Europos vicečempione.
 
Liepos 3 d. Čekijoje, Pilzeno mieste, startavo Europos veteranų jėgos trikovės čempionatas, kuriame G. Vidžiūnienė iškovojo tris sidabro ir vieną aukso medalį. Pritūpė su 137,5 kg ir pelnė sidabrą, tokios pat prabos medalį iškovojo ir išspaudusi 72,5 kg, atkėlusi 150 kg iškovojo auksą. Iš viso sportininkė surinko 360 kg ir užėmė antrą vietą bei pelnė sidabrą. Tik 5 kg trūko iki aukso medalio, kurį iškovojo Vokietijos sportininkė.

Sportininkę varžyboms paruošė Rimantas Simokaitis, kuris čempionate ir pats gerai pasirodė. Pritūpimai – 242,5 kg – sidabras, spaudimas – 180 kg – bronza, trauka – 227,5 kg – ketvirta vieta. Iš viso sportininkas surinko 650 kg ir iškovojo bronzą.
Tame pačiame Europos veteranų jėgos trikovės čempionate puikius rezultatus demonstravo dar vienas „Fortūnos“ sportininkas Vidmantas Baublys, kuris svorio kategorijoje iki 59 kg iškovojo sidabrą. Pritūpė su 122,5 kg, išspaudė 80 kg, trauka – 130 kg. Iš viso 332,5 kg.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px