Laimėtojams – atminimo taurės

kartingai
Nuotr. Pirmas vietas savo klasėse užėmę Justas Jonušis (kairėje) ir Dovydas Gudelevičius buvo pagerbti ir specialiomis taurėmis.

Praėjusį sekmadienį Smalininkų kartodrome vyko ne tik Lietuvos čempionato antrasis etapas, bet tęsiant tradicijas suorganizuotos ir Romualdo Barkausko atminimo taurės, Aido Januškevičiaus atminimo taurės bei „Šakių taurės“ varžybos.
 
Vienas iš organizatorių VšĮ „Motorsport LT“ vadovas Valdas Stankūnas džiaugėsi, kad dalyvių skaičius, lyginant su ankstesniais metais, auga, o jėgas trasoje išbandė ne tik lietuviai, bet ir svečiai iš Latvijos, Estijos, Rusijos. Iš viso įvairiose kategorijose varžėsi apie 100 sportininkų.

Itin atkakli kova virė tarp pačios greičiausios KZ2 kategorijos lenktynininkų. Čia triumfavo Justas Jonušis, kuriam įteikta ir A. Januškevičiaus atminimo taurė.

R. Barkausko taurė atiteko „Mini 60“ nugalėtojui Dovydui Gudelevičiui.

„Šakių taurės“ varžybose varžėsi 13 lenktynininkų. Čia geriausiai sekėsi pirmą vietą iškovojusiam Dariui Maciukevičiui, antras liko Povilas Misevičius, trečią vietą užėmė Normantas Matulaitis. Tiesa, jėgas varžybose išbandė šakiečiai Edvinas Šulskis, Kęstutis Jankauskas ir Robertas Kaveckis, tačiau ant nugalėtojų pakylos jiems užlipti nepavyko.

Pasak V. Stankūno, svarstoma šias atminimo taurės varžybas, kurios skirtos pagerbti aktyviems sporto entuziastams, iškeliavusiems anapilin, jei leistų sąlygos, perkelti į žiemą ir organizuoti ant Valiulių tvenkinio. Tačiau kol kas tai tik planai.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px