Varžėsi slalomo varžybose

slalomazs2
Nuotr.„Histori“ klasėje varžėsi aštuoni sportininkai, tarp kurių geriausiai sėksi Sauliui Šuopiui (centre), antras buvo Tautvydas Kerpauskas, trečias – Ernestas Grabauskas.  

Liepos 8-ąją, sekmadienį, komanda „3.5 vožtuvo“ pradėjo naują varžybų seriją – Šakių slalomo taurę, kur sportininkai šalia J. Lingio parko ir savivaldybės padangas svilino septyniose skirtingose klasėse.

Vienoje gausesnių RWD klasėje (galiniais ratais varomi automobiliai) susirungė 21 sportininkas. Geriausiai čia sekėsi ir pirmą vietą užėmė Ramūnas Brazaitis. Sportininkai važiavo tris važiavimus ir laimėtojai paaiškėjo susumavus du geriausius laikus. Antras šioje klasėje liko Vilmantas Frolovas, trečią vietą iškovojo tik šimtosiomis sekundės dalimis nuo ketvirtoje vietoje likusio priešininko Saliaus Šuopio atsiplėšęs Tomas Kažemėkaitis.

FWD (priekiniais ratais varomi automobiliai) klasėje važiavo septyni sportininkai. Geriausiai pasirodė ir pirmą vietą užėmė Mantas Prūsaitis, antras buvo Mindaugas Jankauskas, trečią vietą šiose klasėje užėmė Jonė Aleksynaitė. Ji dalyvavo ir savo gabumus demonstravo ir negausioje Moterų klasėje, kur rungėsi su Simona Bakšyte ir užėmė pirmą vietą.

AWD klasėje (keturiais varomais ratais) klasėje varžėsi tik trys sportininkai, tad jie tarpusavy ir išsiaiškino savo pranašumą. Pirmasis buvo Ligitas Kordušas, antras – Giedrius Zubrickas, trečias – Ignas Bacevičius.

Daugiausiai (23 sportininkai) važiavo Laisvoje klasėje. Čia visiems varžovams nosis nušluostė ir pirmą vietą iškovojo R. Brazaitis, antras liko V. Frolovas, trečią vietą užėmė Mindaugas Jankauskas.

„Histori“ klasėje varžėsi aštuoni sportininkai. Geriausiai pasirodė ir pirmą vietą iškovojo S. Šuopys, antras buvo Tautvydas Kerpauskas, trečią vietą užėmė Ernestas Grabauskas.

Jaunimo klasėje važiavo du sportininkai. Geriau sekėsi Erikui Valkeriui, kuris buvo pirmas, antras liko Rytis Legota.

Gytis Matusevičius, vienas iš organizatorių, džiaugėsi sklandžiu renginiu bei jau planuoja ir dėliojasi kitą etapą, kuris, tikėtina, vyks šio mėnesio pabaigoje. Iš viso suplanuoti trys etapai.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px