„3.5 vožtuvo“ pakvietė į 15-ąsias varžybas

mr media nuotr
MR media nuotr.: Organizatoriai juokavo, kad retam sportininkui pavyko išlaviruoti nekliudant bokštelių, tad lengviau skaičiuoti buvo gavusius baudos sekundes nei jų negavusius.

Šeštadienį komanda „3.5 vožtuvo“ surengė automobilių slalomo varžybas Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centro taurei laimėti. Jose jėgas išbandė 34 sportininkai.
 
Nors tai buvo 15-tos entuziastingosios komandos surengtos varžybos, kuriose prizais pamaloninti ne tik dalyviai, bet ir žiūrovai, vienas iš organizatorių Gytis Matusevičius neslėpė nusivylimo dėl aplaidaus dalyvių požiūrio.

„Buvo užsiregistravę 56, renginio dieną atvažiavo 32, dar du užsiregistravo vietoje. Tik penki pranešė, kad nebus, o 19 išvis nesiteikė informuot. Jų vietoje galėjo kiti važiuoti“, – apgailestavo G. Matusevičius, pripažinęs, kad tai ne pirmas atvejis, dėl to ateityje planuojama rinkti startinį mokestį.

Tačiau susirinkusieji nestokojo geros nuotaikos, įspūdingų vaizdų netrūko ir trasoje, tad žiūrovams nuobodžiauti neteko. Trasoje įvyko trys didesni incidentai, du dalyviai po jų negalėjo tęsti varžybų, o štai jurbarkietis Ligitas Kordušas visus nustebino užsispyrimu bei atkaklumu. Po to, kai jo automobilis trenkėsi į bortelius, buvo deformuotas ratas, pažeista važiuoklė ir varžybos sportininkui turėjo baigtis, šis nepasidavė, nuskubėjo atgal į Jurbarką, pasikeitė automobilį ir su kita transporto priemone sugebėjo varžovams nušluostyti nosis. Jis AWD klasėje (visi ratai varomi) iškovojo pirmą vietą, antras liko Tomas Rudys, trečią vietą laimėjo Giedrius Zubrickas.

Tiesa, G. Matusevičius juokavo, kad varžybas galima praminti baudos sekundžių varžybomis, nes daugeliui dalyvių nesisekė išvažiuoti iš savivaldybės aikštelės nekliudant bokštelių, tad lengviau skaičiuoti buvo gavusius baudos sekundes nei jų negavusius.

FWD (priekiniais ratais varomi) klasėje varžėsi 11 sportininkų. Geriausiai pasirodė Vilmantas Frolovas, antrą vietą užėmė Ričardas Lepšys, trečią vietą iškovojo Mantas Prūsaitis.

RWD (galu varomi automobiliai) klasėje tarp 16 sportininkų geriausiai sekėsi ir pirmą vietą iškovojo Aidas Valuckas, antrą vietą užėmė Ramūnas Brazaitis, trečias – Ignas Domeika.

Jaunimo klasėje tarp keturių dalyvių geriausiai sekėsi Pauliui Šernui, antras liko Tadas Mozūraitis, o trečias – Martynas Krapavickas.

Moterų klasėje varžėsi dvi dailiosios lyties atstovės. Pirmą vietą užėmė Silvija Planutytė, antrą – Aistė Sakalauskaitė.

Gausiausia dalyvių skaičiumi buvo Laisva klasė, kur susirungė 25 sportininkai. Čia geriausiai sekėsi ir pirmą vietą iškovojo A. Valuckas, antras liko Saulius Šuopys, trečias – Ramūnas Brazaitis.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.