Šakių sportininkui – sidabras

vilius badminton
Nuotr. Vilius Bagdanavičius įveikė stipresnį varžovą ir iškovojo antrą vietą U-19 grupėje.

Balandžio 13–14 dienomis Vilniuje vyko Lietuvos jaunimo (U-19) badmintono čempionatas, kuriame puikiai pasirodė ir Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centro badmintoninkas Vilius Bagdanavičius.
 
Vyrų vienetų grupėje V. Bagdanavičius iškovojo sidabro medalį, nors keturiolikmetis Vilius tik pirmus metus žaidžia grupėje iki 17 m.

„Vilčių turėjau, bet penkiasdešimt ant penkiasdešimt, nes pagal burtus papuolė žaisti su tikrai stipriais badmintonininkais, nekaip sekėsi ir dvejetai bei mišrūs dvejetai“, – sakė Viliaus treneris bei tėtis Valentinas Bagdanavičius.

Jis džiaugėsi ir Kęstučio Navicko badmintono akademijos palaikymu bei vieno geriausių badmintonininkų, trenerio Povilo Bartušio patirtimi, pasidalintais patarimais.

„Tikrai daug patarė, labai palaikė, nes į kitą trenerį ir Vilius kitaip žiūri, o kai tėtis...“ – sako V. Bagdanavičius, savo sūnų treniruojantis jau 10 metų.

Kitas Šakių JKSC sportininkas Eimantas Puidokas užėmė 9–16 vietas.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px