Nutraukė čempionatą bei paskelbė nugalėtojus

vytis sezonas
Nors iš pradžių planuota Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) rungtynes žaisti be žiūrovų, situacijai dėl koronaviruso nuolat besikeičiant NKL vykdomasis komitetas kovo 13-ąją nusprendė nutraukti VIKINGLOTTO-NKL 2019–2020 metų čempionatą vadovaujantis force majeure situacija dėl koronaviruso pandemijos. Galutinė rikiuotė nustatyta pagal kovo 13 d. turnyrinės lentelės rezultatus.

Informuojama, kad už tai balsavo 10 NKL vykdomojo komiteto narių. Du susilaikė, vienas buvo prieš ir vienas balsavo už tai, kad čempionatas būtų stabdomas dviem savaitėms, o atkrintamosios vyktų iki dviejų pergalių.
 
Šį sezoną Marijampolės „Sūduva-Mantinga“ su 32 pergalėmis ir 7 pralaimėjimais užėmė pirmąją vietą ir tapo nugalėtoja.

„Racionaliai reaguojame į situaciją ir labai džiaugiamės, kad klubai savo sprendimais prisidėjo prie situacijos rimtumo supratimo, taip užkirsdami kelią pandemijos plitimui ir apsaugodami gyvybes“, – sakė lygos direktorius Giedrius Grybauskas.

Šakių „Vytis“ galutinėje komandų rikiuotėje pirmoje grupėje tarp aštuonių komandų užėmė šeštą vietą. Komanda savo sąskaitoje turėjo 19 pergalių ir tiek pat pralaimėjimų. Pernai „Vytis“ iškovojo lygos sidabrą, 2017m. ir 2018m. – bronzą.

Antroje pozicijoje liko „Telšiai“ (31–8), iškovoję viena pergale mažiau, trečioje – „Šilutė“ (27–12).

Paskutinę vietą užėmė Tauragės krepšinio klubas (8-30).

„Sūduva-Mantinga“ lygos nugalėtoja tapo antrąjį sezoną iš eilės ir ketvirtąjį per pastaruosius penkerius metus.

Pirmosios grupės komandoms iki reguliariojo sezono pabaigos buvo likusios trejos rungtynes, o antrosios grupės ekipos dar turėjo sužaisti po du arba tris mačus.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.