Nugalėjo ir pagerino tris Lietuvos rekordus

dedelyte simokaitis
Simona Dėdelytė, pagerinusi tris Lietuvos rekordus, net keliose amžiaus grupėse tapusi nugalėtoja, įsiamžino su savo treneriu Rimantu Simokaičiu. Sporto klubo „Fortūna“ nuotr.

Savaitgalį vykusiame Lietuvos jaunių ir jaunimo klasikinės jėgos trikovės čempionate puikiai pasirodė Šakių klubo sporto klubo „Fortūna“ sportininkė Simona Dėdelytė.
 
Ji varžėsi svorio kategorijoje iki 52 kg ir tapo nugalėtoja tiek jaunių, tiek jaunimo amžiaus grupėse. S. Dėdelytė taip pat tapo absoliučia nugalėtoja tarp visų jaunių amžiaus merginų bei pagerino net tris Lietuvos rekordus – pritūpimo veiksme – 93 kg, štangos spaudimo – 47,5 kg ir sumoje – 235,5 kg. Sportininkei štangos atkėlimo veiksme pakluso 95 kg štanga, tik čia rekordo pagerinti nepavyko. S. Dėdelytės treneris Rimantas Simokaitis.

Taip pat čempionate iškovotos antros ir trečios vietos komandinės taurės. Kitas startas, kuriame planuoja dalyvauti klubo sportininkai, rugsėjo 12–13 d. Vilniuje vyksiantis Lietuvos suaugusių (Open) ir veteranų klasikinės jėgos trikovės čempionatas.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px