Mini ralyje – ir mūsiškiai

guoga civic
Sauliaus Guogos (dešinėje) ir šturmano Juliaus Kašausko ekipažas SGC-1 klasėje užėmė trečią vietą. Asmeninio archyvo nuotr.


Praėjusį šeštadienį Vaiguvoje (Kelmės r.) vyko Lietuvos mini ralio čempionato I etapas „MMT Taurė 2021“, kuriame jėgas išbandė ir du šakiečių ekipažai.
 
„Praėjusį šeštadienį įvykęs etapas kėlė daug jaudulio tiek pasiruošimo darbuose, tiek galvoje sukantis mintims, kas kaip čia bus... Nors esu šiek tiek susipažinęs su tokio tipo varžybų eiga, bet tai nei kiek neramino, nes šitas ralio etapas man pirmas sėdint už vairo, o Juliui Kašauskui sėdint šturmano kėdėje. Tikslas buvo įsivažiuoti ir apsižvalgyti, ir susipažinti su visa varžybų eiga ir tvarka iš vidaus“, – emocijomis socialiniame tinkle dalijosi S. Guoga, kurio vairuojamas „Honda Civic“ SGC-1 klasėje užėmė trečią vietą.

Bendroje įskaitoje iš 79 startavusių ekipažų jie finišą kirto 46 pozicijoje.

Čempionate SDG-3 klasėje su BMW 325 dalyvavo ir kraštietis Tomas Kažemėkaitis su šturmanu Sauliumi Šuopiu.

„Naujai suformuotam ekipažui sekėsi gerai. Automobilis atlaikė puikiai, bet supratome, kad truputį dar reikia patobulinti. Šį kartą iki podiumo truputį pritrūko“, – rašė savo sekėjams T. Kažemėkaitis.

Antras etapas vyks birželio 12 d. Juodupėje (Rokiškio r.)

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.