Lietuvos grappling čempionate – rajono sportininkai

grappling smirnovas
Čempionate puikiai pasirodė klubo „Audra“ atstovai Kęstutis Smirnovas (kairėje) ir Tautvydas Antanaitis. Asmeninio archyvo nuotr.


Balandžio 10 d., po gana ilgos pertraukos, Vilniuje įvyko Lietuvos atviras grappling Gi/NoGi čempionatas, kuriame tarp 300 dalyvių dalyvavo ir puikius rezultatus demonstravo ir rajono sportininkai.
 
Šakių sporto klubo „Ošimas“ merginų komanda iškovojo trečios vietos komandinę taurę. Pagal amžiaus grupes ir svorio kategorijas „Ošimo“ sportininkai iškovojo šias prizines vietas: NoGi pirmos vietos – Viltė Merkevičiūtė, Jurita Janušytė; antros vietos – Regimantas Onusaitis, Ariana Šuopytė, Sandra Bacevičiūtė; trečios vietos – Haris Gustaitis, Vakaris Rudokas, Vygaudas Kaušius. Gi antros vietos –  Viltė Merkevičiūtė, Jurita Janušytė, Vakaris Rudokas; trečios vietos – Ariana Šuopytė, Sandra Bacevičiūtė.

Sportininkus varžyboms parengė sporto klubo „Ošimas“ prezidentas Vytautas Smirnovas.

Šakių sporto klubui „Audra“ čempionate atstovavo sporto klubo įkūrėjas Kęstutis Smirnovas ir dziudo treneris Tautvydas Antanaitis.

K. Smirnovas drauge su T. Antanaičiu jau kurį laiką intensyviai ruošėsi varžyboms, todėl įdėtos pastangos nenuvylė. K. Smirnovas Gi ir NoGi disciplinoje iškovojo pirmąsias vietas ir  pasipuošė dviem aukso medaliais. T. Antanaitis puikiai pasirodė (Gi disciplinoje) pirmosiose dviejose kovose nugalėdamas savo priešininkus, o finalinėje nusileido priešininkui ir užėmė garbingą antrą vietą.

Po trumpo atokvėpio abu sportininkai pradės ruoštis atviram Baltijos šalių IGF grappling čempionatui Jonavoje.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.