Šakietis skinasi kelią į kultūrizmo pasaulį

sniepisPraėjusį savaitgalį Kaune vyko 32-asis Lietuvos kultūrizmo ir fitneso čempionatas, kuriame dalyvavo ir prizines vietas pelnė šakiečiai Karolis Šniepis ir Darius Bukšnaitis.

Nuotr. Puikiai debiutavusio K. Šniepio planuose – artėjantis sezonas, varžybos užsienyje.

Paskutinėse pavasario sezono kultūristų varžybose profesonalų kategorijoje virš 85 kg Lietuvos čempionu tapo Darius Bukšnaitis. Tiesa, sportininkas atstovavo ne Šakių komandai. Ne Šakiams, o Jurbarkui atstovavo ir kitas šakietis Karolis Šniepis. Jis naujokų kategorijoje užėmė trečiąją vietą. Nors šia sporto šaka jis užsiiminėja apie porą metų, vien šį mėnesį spėjo pelnyti dvi pergales. Gegužės viduryje Karolis dalyvavo kultūrizmo ir fitneso pirmenybėse, kuriose iškovojo taip pat trečiąją vietą. Tai buvo pirmosios tokio tipo varžybos, tad debiutas itin džiuginantis. Tuo džiaugiasi ir pats Karolis, nes tokio rezultato sako nesitikėjęs. Sportininkas pasakojo, kad teko susirungti su tikrai stipriais varžovais ir tai, kad pavyko iškovoti medalį – didelis įvertinimas bei motyvacija toliau siekti savo tikslų. O jų, kaip pats tikino, netrūksta. „Artimiausiuose planuose pasiruošimas rudeniui ir artėjančioms varžyboms. Be to, treneris ragina dalyvauti ir užsienyje, nes su tokais duomenimis kaip mano, nėra daug dalyvių. Varžybų metu sveriu 75 kg, esu 170 cm ūgio“, - sakė šakietis. Be sporto savo gyvenimo neįsivaizduojantis K. Šniepis pasakojo, kad nors atstovauja Jurbarkui ir jį treniruoja jurbarkiškis treneris Arvydas Mickus, tačiau visuomet jaučia ir sporto klubo „Fortūna“ bei jo vadovo Mindaugo Rūsteikos palaikymą. „Padeda pasiruošti varžyboms, palaiko“, - tikino pašnekovas. Jis įvairiomis sporto šakomis užsiiminėja jau apie 15 metų ir šiuo metu užsibrėžęs daugiau pasiekti būtent kultūrizme.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.