Varžėsi jaunieji galiūnai

grabauskasPraėjusį šeštadienį Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centre vyko rajono moksleivių ir jaunimo galiūnų varžybos. Tokio tipo varžybos rajone suorganizuotos antrąjį kartą.

Nuotr. A. Grabauskas 16-17 metų amžiaus grupėje po įtemptos kovos iškovojo pirmąją vietą.

Iš viso varžybose dalyvauti užsiregistravo 16 sportininkų, kurie buvo suskirstyti į skirtingas amžiaus grupes. Dalyviai spaudė ir traukė štangą, kėlė gyrą, nešė svarmenis, maišus su smėliu, darė atsispaudimus, ant ištiestų rankų laikė svorius ir t.t. Rungtys kiekvienai amžiaus grupei buvo skirtingos.

14-15 metų amžiaus grupėje pirmąją vietą iškovojo Tautvydas Jakštys, antras liko Silvestras Demenius, trečiąją vietą užėmė Lukas Damušis.

16-17 metų amžiaus grupėje pirmasis buvo Adas Grabauskas, antrasis - Edvinas Janulaitis, trečiasis - Deividas Giedraitis.
 
18-19 metų amžiaus grupėje pirmąją vietą iškovojo Linas Valuckas, antrąją - Marius Mykolaitis, trečiąją - Laurynas Stankaitis.

20 - 21 metų amžiaus grupėje nepralenkiamas buvo Mindaugas Sutkaitis, antras liko Vilius Liepuonius, trečiąją vietą laimėjo Tomas Taresevičius.

Varžybas organizavo Švietimo ir sporto skyrius. Teisėjavo bei sportininkus ruošė mokytojai E. Grigošaitis ir S. Jurkšaitis bei treneris M. Rūsteika.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px