Čempionatą pradėjo ir A lyga

Praėjusį savaitgalį rajono krepšinio čempionate toliau tęsėsi B lygos susitikimai, kovas pagaliau pradėjo ir A lygos komandos.

Pirmiausiai aikštelėje susitiko B lygos komandos. Kudirkos Naumiesčio „Ošimas“ po atkaklios kovos rezultatu 75:80 pralošė Lukšių „Pikenrolui“, nors beveik visą susitikimą pirmavo naumiestiečiai. Prie pergalės daugiausiai prisidėjo E. Pavalkis, kurio sąskaitoje 25 taškai, L. Linertas pridėjo 23 taškus. „Ošimo“ komandoje 30 taškų, iš jų keturis tritaškius, pelnė D. Mockus, dar 20 taškų įmetė E. Adomaitis.

Sekmadienį į aikštelę išbėgo Griškabūdžio „Spurto – Noragros“ ir Šakių „Vėjo“ ekipos. Pergalę rezultatu 80:70 iškovojo griškabūdiečiai. Jų komandoje rezultatyviausiai žaidė D. Kasparaitis ir A. Laurinaitis, pelnę po 22 taškus. Pastarasis pataikė ir du tritaškius. „Vėjo“ komandoje nepralenkiamas buvo V. Bernotas, pataikęs 41 tašką, iš jų du tritaškius, Ž. Šimaitis įmetė 22 taškus.

Tą pačią dieną pirmąsias čempionato rungtynes sužaidė ir A lygos „Valjona“ bei „Kriūkai“. Pergalę rezultatu 79:73 iškovojo naumiestiečiai. Tarp jų rezultatyviausiai žaidė du legionieriai - M. Kalvelis, kurio sąskaitoje 20 taškų, V. Stanevičius pelnė 18 taškų. Kriūkiečiai, kurių komandoje tik savi žaidėjai, „Valjonai“ pasipriešino gana stipriai. Nemažai pasižymėjo broliai P. ir A. Stanaičiai, atitinkamai pirmasis jų pelnė 20, iš jų tris tritaškius, antrasis - 19 taškų.
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.