Krepšinio aikštelėje kovų daugėja

krepsinis3Praėjusį savaitgalį įvyko net šešerios rajono krepšinio čempionato B lygos varžybos. Pergalėmis džiaugėsi „Gudrė“, „Laisvė“, „Lekėčiai“, „Gotlybiškiai“, „Partizanas“ bei „Vėjas“.

Pirmiausiai aikštelėje susitiko Šakių „Gudrė“ ir Lukšių „Pikenrolas“. Pergalę rezultatu 89:69 iškovojo šakiečiai. Tarp jų rezultatyviausiai žaidė D. Sakalauskas, pelnęs 26 taškus, A. Žemaitis pridėjo 25 taškus, iš jų keturis tritaškius. Lukšiečiams 25 taškus, iš jų tris tritaškius, įmetė L. Linertas, 13 taškų pataikė E. Pavalkis.

„Laisvė“ rezultatu 77:67 įveikė Šakių „Vožtuvus“. Komandą į pergalę vedė A. Snudaitis, kurio sąskaitoje 26 taškai, iš jų trys tritaškiai, V. Leveckis pelnė 15 taškų. Pralaimėjusiesiems 21 tašką įmetė S. Karalius, 13 taškų pridėjo D. Matūza.

Atkakli kova vyko tarp Šakių „Splito“ ir „Lekėčių“. Nugalėtojai paaiškėjo tik po pratęsimo. Rezultatu 69:78 savo pranašumą įrodė lekėtiškiai. Laimėtojų komandoje rezultatyviausiai pasirodė A. Urmulevičius, pelnęs 30 taškų, iš jų keturis tritaškius, P. Ruzgys pataikė 25 taškus. „Splito“ komandoje pasižymėjo V. Grimalauskas, įmetęs 18 taškų, K. Ambrazaitis pridėjo dar 17 taškų.
 
Sekmadienį susitikimų seriją pradėjo „Gotlybiškiai“ ir Lukšių „Pikenrolas“. Fortūna buvo palankesnė „Gotlybiškiams“. Jie varžovus įveikė rezultatu 62:57. Prie pergalės labiausiai prisidėjo P. Martinkaitis, pelnęs 20 taškų, L. Išganaitis įmetė 13 taškų. Tarp lukšiečių pasižymėjo M. Kriščiūnas, kurio sąskaitoje 25 taškai, iš jų du tritaškiai, J. Bikmanas pridėjo 16 taškų.

Griškabūdžio „Partizanas“ rezultatu 66:55 įveikė Šakių „Veteraną“. Laimėtojų komandoje rezultatyviausiai žaidė Š. Vasiliauskas, įmetęs 28 taškus, iš jų du tritaškius, M. Endriukaitis pataikė 10 taškų. „Veteranui“ 11 taškų pelnė M. Murauskas, 6 – R. Baltrušaitis.

Šakių „Vėjas“ savo pranašumą rezultatu 87:67 įrodė prieš „Girėnus“. Komandą į pergalę vedė V. Bernotas, kurio sąskaitoje 25 taškai, iš jų trys tritaškiai, E. Bacevičius pridėjo 12 taškų. „Girėnų“ komandoje rezultatyvumu pasižymėjo A. Dabrila, pelnęs 31 tašką, J. Bataitis pataikė 23 taškus.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px