Rajono krepšinio čempionatas vis labiau įsibėgėja

krepsinisPraėjusį savaitgalį tęsėsi rajono krepšinio čempionato kovos – tarpusavyje susirungė keturios B ir keturios A pogrupių komandos.
 
Nuotr. Debiutiniame sezone „Skveras“ (mėlyna apranga) žaidžia užtikrintai - laimėjo visas iki šiol žaistas rungtynes.
 
Lapkričio 2 dieną pirmosios aikštelėje jėgas išbandė B pogrupio komandos. Pirmieji susitiko „Tauro“ ir „Trigados“ krepšininkai. Šįsyk pergalę, rezultatu 72:36, iškovojo „Tauro“ krepšininkai. Net 27 taškus įmetė R.Nevidomskis, po 10 taškų pelnė  V.Bilinskas ir D.Ūsas. Pralaimėjusiųjų komandoje geriausiai žaidė Ž.Zaksas ir A.Chokas, kurių sąskaitose po 10 taškų.

Antrasis „Vožtuvų“ ir „Veterano“ susitikimas baigėsi rezultatu 111:89. Šįsyk pranašesni buvo „Vožtuvai“. Rezultatyviausiai jų komandoje žaidė G.Mozūraitis (27 taškai) ir D.Sakalauskas (23 taškai). Pralaimėjusiųjų komandoje daugiausiai taškų įmetė A.Čižauskas (26 taškai) ir Ž.Šimaitis (20 taškų).

Paskutinieji B pogrupyje susirungė „Gelgaudiškis“ ir „Lukšiai“. Pergalę tądien šventė „Lukšiai“, savo varžovus nugalėję rezultatu 90:79. Taikliausiai žaidė E.Pavalkis, pelnęs 22 taškus, ir L.Linertas, kurio sąskaitoje 19 taškų. Gelgaudiškiečių komandoje naudingiausi savo komandai buvo A.Dabrila, įmetęs 21 tašką, ir A.Naujokaitis bei M.Damkus, pelnę po 16 taškų.

A pogrupyje susirungė „Splito“ ir „Kriūkų“ komandos. Rungtynes, rezultatu 93: 72, laimėjo kriūkiečiai. Savo komandai daugiausiai taškų pelnė P.Stanaitis (27) ir A.Stanaitis (25). Rezultatyviausi „Splito“ komandoje buvo T.Matulaitis, įmetęs 14 taškų, ir Ž.Sniečkus, kurio sąskaitoje 10 taškų.

Lapkričio 3 dienos rungtynės prasidėjo „Skvero“ ir „Gelgaudiškio“ (B pogrupis) komandų susitikimu. Triuškinančiu rezultatu 103:41 pergalę šventė „Skveras“. Daugiausiai taškų pelnė E.Adomaitis (17) ir E.Kazlauskas (15). Pralaimėjusiųjų komandoje rezultatyviausiai žaidė E.Damkus (17 taškų) ir A.Naujokaitis (11 taškų).

Vėliau vėl tarpusavyje susirungė A pogrupio komandos. Pirmieji aikštelėje jėgas išbandė „Kubiliai“ ir „Valjona“. Vos trijų taškų persvara pergalę iškovojo „Valjona“. Rezultatyviausi komandos krepšininkai: A.Aleksandrovas (23 taškai), T.Butkus ir G.Būda (po 19 taškų). „Kubilių“ komandoje daugiausiai taškų pelnė P.Valaitis (23) ir A.Saulys (19).

„Laisvės“ ir „Splito“ krepšininkų rungtynės baigėsi rezultatu 82:70. Prie „Laisvės“ pergalės  daugiausiai prisidėjo A.Gudaitis, įmetęs 24 taškus, ir K.Jankauskas, kurio sąskaitoje 10 taškų. Pralaimėjusiųjų komandoje rezultatyviausiai žaidė Ž.Sniečkus (22 taškai) ir L.Grimalauskas (13 taškų).

Paskutinės rungtynės tądien vyko tarp „Vėjo – Lekėčių“ ir „Novos“ komandų. Jas, rezultatu 100:85, laimėjo „Vėjas – Lekėčiai“. Daugiausiai prie pergalės prisidėjo D.Mockus, pelnęs 26 taškus, ir M.Karpičius, įmetęs 23 taškus. „Novos“ komandoje rezultatyviausiai žaidė M.Užupis (32 taškai) ir K.Meilutis (14 taškų).
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.