Ar verta atstatyti žymesnių rajono žmonių sodybas?

klausimelis08_05Valentinas iš Šakių:

Jei sodybos yra nugriautos, nemanau ar protingas žingsnis jas po to atstatinėti. Tačiau jei rajono valdžia imtųsi veiksmų puoselėti kultūrinį paveldą, galėtų tose sodybose įsteigti muziejus. Atsirastų lankytinų vietų ir būtų pritraukta daugiau lėšų. 
 
 
 
klausimelis08_05_2Danutė iš Kudirkos Naumiesčio:

Tikrai ne visų. Reikia atstatinėti tų žmonių namus, kurie nusipelnę Lietuvai, pavyzdžiui kalbininkas Juozas Pikčilingis. Jo sodyba ant išnykimo ribos, todėl liūdna, kad niekas nesiima jokių veiksmų. Juk tai turėtų rūpėti visam rajonui. Praeis daug metų ir visi norėsim grįžti prie savų ištakų, tik gaila, kad jau nebus kur. 
 
 

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kodėl gegužės 1-ąją, Darbininkų dieną, žmonės nedirba?

klausimelis 04 30Ivanas iš Kriūkų:

Dievas sukūrė žmonėms pakankamai dienų darbui. Nepritarčiau siūlymui išbraukti Darbo dieną iš nedarbo dienų sąrašo. Manau, ši diena turi būt laisva, kad žmonės galėtų pasidžiaugti pavasariu, išeiti į gamtą ir pamąstyti, dėl ko aš gyvenu, ką aš duodu kitiems. Jei žmogus bus apkrautas darbais, mažiau aplink save matys. Tad laisva diena niekam nepamaišys. 

klausimelis 04 30 2

Kristina iš Keturnaujienos:

Nes priskirta prie nedarbo dienų. Kiekviena papildoma laisva diena gerai, ypač žmonėms, turintiems šeimas, be to, kiekvienas namuose turi savo darbų. Nepritarčiau, kad ją reikėtų naikinti, nebent būtų priimtas sprendimas pridėti prie atostogų dienų.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.