Olimpiadoje iškovojo prizines vietas

olimpiadaLapkričio 20–21 d. keletas Griškabūdžio gimnazijos jaunųjų geologų būrelio „Kreidukai“ (vadovė Marija Senkienė) atstovių dalyvavo XXIV šalies jaunųjų geologų olimpiadoje.

Nuotr. Jaunųjų geologų olimpiadoje mokytojos Marijos Senkienės auklėtinės Agnė Simanavičiūtė (kairėje) laimėjo III vietą, o Mintarė Žemaitytė (dešinėje) – II.

Visų dalyvių, atvykusių į Vilnių penktadienio rytą, laukė olimpiados užduočių sprendimas. Šeštadienio rytą buvo aptarta olimpiada ir apdovanoti nugalėtojai. Šiais metais sėkmė šypsojosi dviem „kreidukėms“: septintokė Mintarė Žemaitytė jauniausiųjų dalyvių grupėje užėmė II vietą, o trečiokė gimnazistė Agnė Simanavičiūtė vyriausiųjų amžiaus grupėje laimėjo III vietą.
 
 Abi moksleivės buvo apdovanotos diplomais, nugalėtojų medaliais ir Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centro dovanomis. Likusioms dalyvėms buvo įteikti padėkos raštai, o mokytojai Marijai Senkienei išreikšta padėka už prizininkų paruošimą olimpiadai.

Pasibaigus apdovanojimų ceremonijai dalyviai aplankė Gamtos tyrimo centro Mineralogijos muziejų, kuriame sulaukė atsakymų į kilusius klausimus. Olimpiada baigėsi pasivaikščiojimu po Vilnių.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px