Apdovanojimai – geriausiems iš geriausių

jksc_apdovanojimaiPraėjusį ketvirtadienį, tradiciškai, jau aštuntąjį kartą, Jaunimo kūrybos ir sporto centre buvo pagerbti geriausi centro auklėtiniai. Apdovanoti sportiškiausi, kūrybiškiausi ir per metus aukščiausių rezultatų pasiekę sportininkai.

Nuotr. Kūrybininkų penketuke prizines vietas pasiskirstė radiotechnikos būrelio auklėtiniai. Pirmoji vieta, kaip ir ankstesniais metais, atiteko vienintelei merginai – M. Naujokaitytei.


Šiuo metu, kaip teigė JKSC direktorė Roma Paškevičiūtė, centre įvairia veikla užsiima 317 rajono moksleivių, kuriuos lavina 19 trenerių ir būrelių vadovų. Jaunieji sportininkai ne tik žaidžia krepšinį, užsiiminėja lengvąja atletika, dziudo imtynėmis, bet ir noriai lanko radiotechnikos užsiėmimus bei pasiekia puikių rezultatų.

Geriausiųjų sportininkų penketuke pirmąją vietą iškovojo dziudo imtynininkas Saulius Švilpa, antrąją – taip pat dziudo imtynininkas Ernestas Musvydas. Abu šiuos sportininkus treniruoja Kęstutis Smirnovas. Kitas tris penketuko vietas pasidalijo lengvaatlečiai. Trečiąją vietą užėmė Vitalijos Gudzinevičienės treniruojama rutulio stūmikė Iveta Bacevičiūtė, ketvirtąją vietą – Vytauto Stroko treniruojama ieties metikė Viktorija Motiejūnaitė, penktąją – Antano Barancovo treniruojamas rutulio stūmikas Marius Sadauskas.
 
Kūrybininkų penketuke vietas pasiskirstė radiotechnikos būrelio, vadovaujamo Stasiaus Vyšniausko, auklėtiniai. Pirmąją vietą iškovojo Morta Naujokaitytė, antrąją vietą užėmė Rokas Žemaitis, trečiąją – Mindaugas Mažeika, ketvirtąją – Marius Lekečinskas, penktąją – Marius Pavalkis.

Kaip ir kasmet, taip ir šiais metais, apdovanoti moksleiviai, pagerinę rajono lengvosios atletikos rekordus. Iveta Bacevičiūtė pagerino rajono vaikų rutulio stūmimo rekordą, Viktorija Motiejūnaitė – rajono moterų ieties metimo rekordą, Marius Sadauskas pagerino rajono vyrų rutulio stūmimo rekordą.

Kaip ir praėjusiais metais, taip ir šiemet, perspektyviausia pripažinta R. Paškevičiūtės treniruojama jaunučių vaikų, gimusių 1996 metais ir jaunesnių, krepšinio komanda. Jaunieji krepšininkai buvo apdovanoti specialiomis taurėmis.

Tie, kurie nepateko į geriausiųjų penketukus, bet praėjusiais metais pasiekė aukštų rezultatų, o tokių buvo 26, taip pat nebuvo pamiršti. Visi jie buvo pagerbti Padėkos raštais. Asmeninių jubiliejų proga buvo pagerbti treneris A. Barancovas ir būrelio vadovas S. Vyšniauskas.

Susirinkusiuosius sveikino bei aukštų rezultatų ateityje linkėjo meras Juozas Bertašius, Pedagoginės psichologinės tarnybos direktorė Dana Kriaučiūnienė, Švietimo ir sporto skyriaus specialistas Juozas Jonuška.

Žinoma, kokia šventė be įspūdingo torto?! Juo po apdovanojimų ceremonijos vaišinosi visi centro auklėtiniai ir svečiai. Meninę ir muzikinę programą su krepšinio simboliu Amberiu ir kitomis atrakcijomis dovanojo Lukšių V. Grybo gimnazijos auklėtiniai.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px