Pranešimas apie gaisrą - klaidinantis

Birželio 11 dieną Šakių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai išskubėjo į Kidulių seniūniją, iš kur buvo gautas pranešimas apie gaisrą.
 
Nuvykus į vietą paaiškėjo, jog dideli dūmų kamuoliai kilo nuo Maštaičių kaime deginamo seno šieno. Maštaičių kaimo gyventojas nustatytos antrinių žaliavų deginimo tvarkos nebuvo pažeidęs ir pareigūnai priekaištų jam neturėjo. Kaip numato įstatymai, kaimo vietovėse antrines žaliavas galima deginti, išlaikant tam tikrus atstumus,- 30 metrų iki pastatų ar kitų statinių ir 100 metrų iki miško. Kaip pastebėjo Šakių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos vyresnysis inspektorius Rolandas Pavalkis, labai būtų gerai, jei antrines žaliavas deginantys rajono gyventojai, prieš ruošdamasi sukurti didžiulį laužą, apie tai informuotų pareigūnus telefono numeriu 112. Tuomet pareigūnams nereikėtų gaišti brangaus laiko, dėl klaidinančių pranešimų.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.