Kriminalai (2014-09-12)

Sužalojo pareigūnus
Rugsėjo 8 dieną, apie 19 val., Gelgaudiškyje, V. S., gimęs 1964 m., siekdamas išvengti sulaikymo (automobilį vairavo neblaivus - blaivumą tikrintis atsisakė), nevykdė teisėtų policijos pareigūnų reikalavimų, juos įžeidinėjo ir, priešindamasis aktyviais veiksmais, sužalojo tarnybos metu uniformuotus Marijampolės aps. VPK Šakių r. PK pareigūnus, kurie, suteikus medicinos pagalbą, gydomi ambulatoriškai. V. S. uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos BK 286 str.

Susidūrė su motoroleriu
Rugsėjo 8 dieną, apie 19 val., Lukšių seniūnijos Zyplių kaimo ribose, kelio Kaunas - Šakiai 51,877 km., G. K., gimęs 1979 m., gyvenantis Bridžių kaime, važiuodamas automobiliu „VW Passat“ nuo Kauno pusės Šakių link, susidūrė su motoroleriu ,,QINGQI“QM 50 QT-6A. Motorolerį be valstybinių numerių, vairavo 1999 m. gimęs Lukšių seniūnijos Lepšių kaimo gyventojas. Jaunuoliui medikai nustatė rankos sumušimą, čiurnos raiščių patempimą bei daugybinius kūno nubrozdinimus. Motorolerio keleiviui I. B., gim. 1999 m., gyvenančiam Lukšių seniūnijos Lepšių kaime medikai nustatė pėdos raiščių patempimą, kryžkaulio srities sumušimą, alkūnės, kojų nubrozdinimus. G. K. buvo blaivus, vairuotojo pažymėjimą turi. Motoroleriu važiavę jaunuoliai buvo blaivūs, tačiau teisės vairuoti motorolerį neturi.

Smegenų sukrėtimas
Rugsėjo 9 dieną Šakių rajono Policijos komisariatas gavo pranešimą iš VšĮ Šakių ligoninės priėmimo skyriaus apie 1929 m. gimusią moterį, gyvenančią Šakių miesto V. Kudirkos g. Moteriai diagnozuota smegenų sukrėtimas. Nukentėjusiosios teigimu, rugsėjo 9 dieną, apie 01 val., namuose ją sužalojo S. A., gim. 1969 m.

Sumuštas vyriškis
Rugsėjo 9 dieną  Šakių policijos komisariatas gavo pranešimą, kad į VšĮ. Šakių ligoninės priėmimo skyrių kreipėsi 1957 m. gimęs, Šakių miesto Birutės g. gyventojas, kuriam diagnozuota galvos smegenų komocija, dešinės akies, veido sumušimas ir nubrozdinimas, pilvo sumušimas, girtumas.  Vyras paguldytas į stebėjimo palatą. Nukentėjusiojo teigimu, rugsėjo 9 dieną,  apie 18.30 val., būnant namuose pas iš matymo pažįstamą asmenį Šakiuose Žalgirio g., minėtas asmuo jį sumušė.

Rastas negyvas vyriškis
Rugsėjo 10 dieną, apie 20.20 val., Žvirgždaičiuose, savo namuose, rastas  1956 m. gimusio vyro lavonas be išorinių smurto žymių.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.