Kriminalai (2014-11-21)

Klaidinantis pranešimas
Lapkričio 18 dieną gautas Marijampolės apskrities VPK Šakių rajono policijos komisariato vyresniojo tyrėjo tarnybinis pranešimas, jog šių metų kovo 24 dieną Lukšių seniūnijos Gražiškių kaimo gyventojas A. S. (gimęs 1985 m.) policijai pateikė melagingą pranešimą apie nebūtą nusikaltimą.

Apšvarino automobilį
Lapkričio 18 dieną, kaip spėjama, nuo 18.50 val. iki 19.05 val.,  iš nerakinto automobilio „Mercedes Benz“, kuris stovėjo Griškabūdyje, Rygiškių g. gyvenamojo namo kieme, daiktų dėtuvės dingo rankinė, kurioje buvo 210 litų, A. A. (gim. 1963 m.) vardu išduota asmens tapatybės kortelė, vairuotojo pažymėjimas, „Sodros“ pažymėjimas bei minėto automobilio registracijos liudijimas ir techninės apžiūros lapas. Nuostolis - 390 litų.

Pavogė rūkytą mėsą
Lapkričio 17 dieną į rajono policijos komisariatą kreipėsi 1968 m. gimęs vyriškis, gyvenantis Šakių Gelgaudiškio seniūnijos Pajotijo kaime, nes lapkričio 9 dieną, apie 18 val., atvykęs į jo naudojamą rūkyklą, esančią Gelgaudiškio seniūnijos Daukantiškių kaime, pastebėjo, kad iš rūkyklos pagrobta 30 kg rūkytos mėsos gaminių. Nuostolis - 700 Lt.

Įsibrovė į namą
Lapkričio 17 dieną į pareigūnus kreipėsi 1958 m. gimęs vyriškis, gyvenantis Gelgaudiškio seniūnijos  Mokyklos g., nes lapkričio 8 d. , apie 10 val., atvykęs į jam priklausančią sodybą, esančią Gelgaudiškio seniūnijos Daukantiškių kaime, pastebėjo, jog išplėšus durų užraktą, buvo patekta į gyvenamąjį namą ir pagrobti įvairūs buities reikmenys. Nuostolis - 170 Lt.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px