Kriminalai (2015-10-09)

Apvogė
Spalio 5 d. buvo įsibrauta į Lekėčių seniūnijos Sirvydų kaime esančio kiaulių komplekso siurblinę. Siurblinė yra neaptvertoje kiaulių komplekso teritorijoje. Įsibrovėliai nuo siurblio pavogė apie 20 metrų lankstaus keturių gyslų varinio kabelio su europine jungtimi bei buvo išardytas ir sugadintas pastate buvęs suvirinimo aparatas. Nuostolis 200 eurų.

Sumušė
Spalio 5 d. moteris (23 m.), gyvenanti Gelgaudiškyje, pranešė policijai, kad rugsėjo 30 d. apie 21 val. sugyventinio (38 m.) namuose, esančiuose Gelgaudiškio seniūnijoje, sugyventinis vieną kartą diržu sudavė per šlaunį jos sūnui (3 m.). Medikai berniukui nustatė šlaunies hematomą.

Mirė
Spalio 5 d. apie 23.20 val. atvežtas į Greitosios medicinos pagalbos priėmimo skyrių mirė vyras (74 m.), gyvenęs Lukšių seniūnijos Liepalotų kaime. Šakių ligoninėje jam nustatyti kaukolės ir kaklo lūžiai. Pirminiais duomenimis, vyriškis susižalojo namuose (nukrito nuo laiptų).

Smurtavo
Spalio 6 d. Barzdų seniūnijos Baltrušių kaimo gyventoja (65 m.) pranešė policijai, kad neblaivus jos vyras (65 m.) namuose smurtavo prieš ją.
 
Tą pačią dieną Lukšių seniūnijos Bališkių kaimo gyventojas (28 m.) smurtavo prieš savo sutuoktinę (27 m.). Įtariamasis sulaikytas.

Vogė
Spalio 6 d. vyras (57 m.) atvykęs į jam priklausantį sodo sklypą, esantį Gelgaudiškio sodų bendrijoje, pastebėjo, jog atstūmus įėjimo durų užrakto velkę buvo patekta į metalinį konteinerį, kuris naudojamas kaip sandėlis, ir iš jo pavogtas dujų balionas ir dujų reduktorius. Nuostolis 58 eurai, turtas nedraustas, signalizacija neįrengta.
 
Spalio 7 d. Lukšių seniūnijos Lepšių kaimo gyventoja (79 m.) pastebėjo, kad, įlipus per atidarytą verandos langą ir išplėšus užkabintą durų metalinį kablį, įsibrautą į jos gyvenamas patalpas ir virtuvėje iš šaldytuvo pavogtas 0,5 litro talpos butelis, kuriame buvo apie 400 gramų „Trejų devynerių“ degtinės. Nuostolis 5 eurai.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.