Kriminalai (2016-02-12)

Dingo
Vasario 8 d. policija gavo Kidulių seniūnijos socialinės darbuotojos pranešimą, kad šių metų vasario 7 d. apie 23 val. iš savo namų, esančių toje pačioje seniūnijoje, išėjo ir iki šiol negrįžo septyniolikmetė. Jos buvimo vieta nėra žinoma.

Apiplėšė
Vasario 9 d. apie 18 val. Gelgaudiškio seniūnijos Daukantiškių kaime  į namą, šeimininkui (46 m.) atidarius duris, užėjo du jaunuoliai (vienas iš matymo pažįstamas), kurie, grasindami jam peiliu, pagrobė mobiliojo ryšio telefoną, grandininį pjūklą ir televizorių. Nuostolis – 410 eurų.
 
Mirė
Vasario 9 d. apie 18 val. Šakių seniūnijos Šilgalių sodų bendrijose, savo namuose, rastas miręs vyras (50m.). Ant veido pastebėtos kelios kraujosruvos. Mirties priežasčiai nustatyti kūnas pristatytas į Valstybinės teismo medicinos tarnybos prie LR TM Jurbarko ekspertinį poskyrį.

Pavogė
Vasario 10 d. policija gavo pranešimą, kad iš Šakiuose V. Kudirkos gatvėje esančios parduotuvės pavogta 63 vienetai momentinių loterijos bilietų, kurių vertė 134 eurų.

Išdaužė
Vasario 10 d. Kriūkų seniūnijos Eiginų kaimo gyventojas (44 m.), pranešė policijai, kad apie 10 val.  išdaužtas jam priklausančio automobilio „Peugeot“ galinio lango stiklas. Automobilis stovėjo Kriūkų miestelyje Darbininkų gatvėje. Nuostolis 200 eurų.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px