Kriminalai (2016-04-29)

Apvogė
Balandžio 25 d. apie 10 val. Griškabūdžio žemės ūkio bendrovės darbuotojai pastebėjo, jog, atplėšus metalinės tvoros sietą, patekta į užrakintą bendrovei priklausantį grūdų beicavimo punktą, esantį Griškabūdžio seniūnijos Rygiškių kaime, iš kurio pavogtos medinės durys bei du metaliniai durų kabliai. Nuostolis tikslinamas, turtas nedraustas.

Smurtavo
Balandžio 25 d. apie 16 val. namuose, esančiuose Kidulių seniūnijos Sutkių kaime, tėvas (59 m.) ir sūnus (28 m.) galimai smurtavo prieš kitą sūnų (32m.).
 
Balandžio 26 d. apie 14 val. namuose, esančiuose Griškabūdyje, neblaivus sugyventinis (22 m.) galimai smurtavo prieš savo sugyventinę (21 m.).

Mirė
Balandžio 26 d. savo namuose, esančiuose Griškabūdyje, Kermuškalnio gatvėje, rastas miręs vyras (59m.). Kūnas be išorinių smurto žymių.

Avarija
Balandžio 26 d. apie 12 val. kelyje Pilviškiai–Šakiai–Jurbarkas, Kidulių kaimo ribose, automobilis Opel Ascona, vairuojamas Sudargo seniūnijos Grinaičių kaimo gyventojo (73 m.), atsimušė į priekyje, ta pačia kryptimi važiavusio automobilio Audi A4, vairuojamo Kidulių seniūnijos Kriaušaičių kaimo gyventojos (40 m.) galinę dalį. Eismo įvykio metu buvo sužalota automobilio Audi A4 vairuotoja , kuri buvo pristatyta į Jurbarko ligoninę ir po apžiūros išvežta į Kauno klinikas. Eismo įvykio metu abu vairuotojai buvo blaivūs, turintys teisę vairuoti.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.