Degė kombainas

variklisRugpjūčio 12-osios vakarą Aržuolupių kaime užsidegė šakiečiui V. M. priklausantis kombainas Bronanburg 1650.

Nuotr. Gaisro priežastis – gedimas kombaino variklio skyriuje.

Netoli Šakių aplinkkelio kūlęs kombainas staiga ėmė rūkti. Gaisro židinį gesintuvu ėmė slopinti pats kombainininkas, todėl operatyviai atvykusiems ugniagesiams gelbėtojams beliko baigti gesinti kombainą.

Šakių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos vyresniojo inspektoriaus Rolando Pavalkio teigimu, laiku pradėta slopinti ugnis didelių nuostolių nepridarė: apdegė kombaino variklio skyrius. Pareigūnas patikino, kad tai pirmasis toks gaisras per pastarąjį mėnesį, nes, palyginus su praeitais metais, dėl šiemet nuolat pliaupiančio lietaus žemdirbių technika dega gerokai rečiau.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.