Kriminalai (2016-09-16)

Apvogė
Rugsėjo 11 d. šakietis (51 m.) apie 21 val. pastebėjo, kad iš automobilio VW Passat, kuris stovėjo automobilių stovėjimo aikštelėje, esančioje prie parduotuvės V. Kudirkos g., pavogta rankinė, kurioje buvo jo vardu išduotas vairuotojo pažymėjimas, 360 eurų ir įvairios nuolaidų kortelės. Į automobilį patekta nustūmus žemyn paliktą pravirą dešinės pusės galinio lango stiklą. Nuostolis 370 eurų.

Išviliojo
Rugsėjo 11 d. apie 22 val. gelgaudiškietei (73 m.) į laidinį telefoną paskambino vyras, kuris prisistatė policijos pareigūnu ir pasakė, kad sūnus, griūdamas nuo laiptų, sužalojo mergaitę ir reikalingi pinigai žalai atlyginti. Maždaug po pusvalandžio į namus atvykusiam nepažįstamam vyrui moteris atidavė 1500 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.
 
Sužalojo
Rugsėjo 12 d. policijai buvo pranešta, kad apie 22 val. Slavikų kaimo neblaivų (2,6 prom. alkoholio) gyventoją (53 m.) jo namuose, suduodamas vieną smūgį į galvą metaliniu žarstekliu, sužalojo neblaivus (2,43 prom. alkoholio) sūnus (28 m.). Įtariamasis sulaikytas.

Dingo
Rugsėjo 13 d. kelios minutės po vidurnakčio policija gavo pranešimą, kad iš Šakių vaikų globos namų išėjo ir negrįžo trys globotiniai (17 m., 17 m. ir 16 m.).

Apgavo
Rugsėjo 13 d. Šakių seniūnijos Girėnų kaimo gyventoja (23m.) policijai pranešė, jog rugsėjo 9 d. pagal rastą socialiniame tinkle Facebook skelbimą pervedė 60 eurų į nurodytą sąskaitą už parduodamą vaikišką vežimėlį, tačiau prekės negavo ir pinigai negrąžinti.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kodėl gegužės 1-ąją, Darbininkų dieną, žmonės nedirba?

klausimelis 04 30Ivanas iš Kriūkų:

Dievas sukūrė žmonėms pakankamai dienų darbui. Nepritarčiau siūlymui išbraukti Darbo dieną iš nedarbo dienų sąrašo. Manau, ši diena turi būt laisva, kad žmonės galėtų pasidžiaugti pavasariu, išeiti į gamtą ir pamąstyti, dėl ko aš gyvenu, ką aš duodu kitiems. Jei žmogus bus apkrautas darbais, mažiau aplink save matys. Tad laisva diena niekam nepamaišys. 

klausimelis 04 30 2

Kristina iš Keturnaujienos:

Nes priskirta prie nedarbo dienų. Kiekviena papildoma laisva diena gerai, ypač žmonėms, turintiems šeimas, be to, kiekvienas namuose turi savo darbų. Nepritarčiau, kad ją reikėtų naikinti, nebent būtų priimtas sprendimas pridėti prie atostogų dienų.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.